Быдло и церковь, религия, Церковь и быдло |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7067-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Быдло и церковь, религия, Церковь и быдло |
Greeder |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() 8==Э ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 15 052 С нами с: 23-June 07 ![]() |
|
![]() ![]() |
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
Только что проснулся, и удивился названием "церкви", которую Варфоломеша написал СЦУ - Святейшая церковь Украины. Гордо называется - СЦУ! ... Напишу по-русски, чтобы тебе было понятнее: гнилой ты и мелкий человек. Вначале хотел назвать тебя слепым и тупым русским религиозным фанатиком, но как-то не увидел ни капельки веры, ни христианской любви, ни прощения во всех твоих постах. Злоба и ненависть, ложь и лицемерие, мелочная подлость и радость по поводу чужих ошибок. Что тебе до Украины? Чего ты беснуешься? Ну, потеряла РПЦ влияние (и тысячи приходов) в Украине. Тебе-то какое дело? Сходи в церковь, что тебе по душе, исповедайся, причастишь и живи по чести. Что же ты злобствуешь? Разве это вера и смирение? Все твои слова пустые, а цитаты чужие. Мне было бы стыдно стоять с тобой в храме Господнем. Окстись. Уйми страх, обратись к Богу, может, он примет тебя, если покаешься. А всіх вітаю зі світлим празником: Христос ся рождає! Славімо його! Напередодні свят-вечора був на причасті у церкві Миколи Притиска, все було, як зазвичай. А от на саме Різдво пішов в Андріївську церкву на богослужіння константинопольського екзарха. Всередині собор був у риштуваннях, що дуже символічно. Було не так багато прихожан, бо, правду кажучи, ніде було стати, тим більше, що було з десяток кореспондентів, що знімали це дійство. Служба йшла трьома мовами: українською, грецькою і російською. Російською був пісенний супровід. Наскільки я зрозумів, то був запрошений хор, скоріше з консерваторії, бо співали з нот, дуже чисто. Просто чудово. Єпископ Іларіон провадив богослужіння. Було зачитано Патріарше послання - дуже серйозний філософо-теологічний текст, який реально вразив мене глибиною думки та аналізом сьогодення. Ну, і звісно, казання. По темі і доречно. Коротше, якось затишно, майже без політики і дуже зворушливо. Як повернення додому після сотень років розриву. p/s/ Після помазання єлеєм, служка давав кожному прихожанину чорний різдвяний шоколад (не рошен ![]() Очевидно, монастирський. Було незвичайно приємно. Ще раз зі святом. І нехай Бог буде з Вами! p/s/2 Трішки гумору "Я — невіруючий, мені все одно на ваш Томос" Знаєте, я от боксом не займаюсь. Але коли наші б'ють москалів, я радію, як дитина! |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 20th July 2025 - 21:13 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |