Вибір першого мотоцикла, до 2.5к$ |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6898-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Вибір першого мотоцикла, до 2.5к$ |
maximM |
Dec 30 2018, 19:12
Пост
|
Репутация: 77 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 551 С нами с: 4-June 16 |
Не відпускає мене мототема, от трохи зібрав грошей і вирішив купити собі перший справжній мот. Раніше їздив на скутері, але в місті важкувато.
Ближче до душі стріт, чи якийсь чоппер Бюджет до 2.3к.$ Що можете порадити? Сообщение отредактировал maximM - Dec 30 2018, 19:14 |
maximM |
Apr 15 2019, 22:26
Пост
|
Друзі, користувався хтось послугами SOK-MOTO?
Пропонують дуже хороші ціни на мотоцикли з Японії, як в наявності так і під замовлення. Буду дуже вдячний) ось лінк на них https://sokmoto.com/ |
gavri |
Apr 17 2019, 9:36
Пост
|
Репутация: 63 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 885 С нами с: 21-September 10 |
Друзі, користувався хтось послугами SOK-MOTO? Пропонують дуже хороші ціни на мотоцикли з Японії, як в наявності так і під замовлення. Буду дуже вдячний) ось лінк на них https://sokmoto.com/ Мотоциклы с Японии не ломаются и приходят сюда не бит не крашен, только масло поменять? На мой взгляд, лучше уже заказывать у людей которые за мотыками в Европу ездят, они хоть выбирают вживую, а не по фото. |
maximM |
Apr 17 2019, 15:14
Пост
|
Мотоциклы с Японии не ломаются и приходят сюда не бит не крашен, только масло поменять? На мой взгляд, лучше уже заказывать у людей которые за мотыками в Европу ездят, они хоть выбирают вживую, а не по фото. Зрозуміло, що не ідеальні вони приїжджають( Шукаю все-таки STEED 400, дивився на вихідних один в Києві, але не зійшлись по ціні з власником. Мот хороший, але був покоцаний весь, але власник не захотів торгуватися. Загалом, Стід мені сподобався, мабуть поки зупинюсь на цій моделі. Можливо хтось продає подібний, чи знайомі? |
Maingans90 |
Apr 25 2019, 8:29
Пост
|
Репутация: 109 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 670 С нами с: 20-January 10 |
Зрозуміло, що не ідеальні вони приїжджають( Шукаю все-таки STEED 400, дивився на вихідних один в Києві, але не зійшлись по ціні з власником. Мот хороший, але був покоцаний весь, але власник не захотів торгуватися. Загалом, Стід мені сподобався, мабуть поки зупинюсь на цій моделі. Можливо хтось продає подібний, чи знайомі? Если решил стыд взять, то рекомендую ADAmoto. Я себе драгу у них взял. |
maximM |
Apr 25 2019, 22:39
Пост
|
|
3Dfx |
Apr 26 2019, 9:46
Пост
|
Репутация: 36 Активист Группа: Пользователи Сообщений: 464 С нами с: 19-May 11 |
|
maximM |
Apr 26 2019, 22:11
Пост
|
|
Maingans90 |
Apr 26 2019, 22:13
Пост
|
Репутация: 109 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 670 С нами с: 20-January 10 |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 1st February 2025 - 17:00 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |