Самые лучшие заправки!, + голосоваловка |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7067-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Самые лучшие заправки!, + голосоваловка |
Arent |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Capitoste ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 077 С нами с: 9-October 09 ![]() |
Пора сбросить голосовалку
|
![]() ![]() |
romashko |
Пост
|
Благодарности: 49992 Репутация: ![]() ![]() Rus - Ni, Peace - Da! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: CуперМодеры Сообщений: 14 872 С нами с: 18-May 06 ![]() |
Пробовал, по паспорту качества у них на АЗС там 100й а не 98. Так же сказали что на Мозырской НПЗ открыли линию производства 100го бензина в добавок того что был 98. Я так понимаю что это ЮПЖ на Здолбуновской, пока только там видел 100й ЮПГ. Я попробовал залить, ничего плохого сказать не могу по ЮПГ, так как у них в принципе бензин меня устраивает, а у меня как раз машина только и ездит на 98-100м, есть с чем сравнивать. По этому кстати в список было бы хорошо добавить UPG а ТНК переиминовать на Глуско. Также на подоле есть АЗС Chippo которая как я понимаю тоже возит 98 с Мозырской НПЗ Оч. много инфы кстати нашел по этому поводу https://carta.ua/ в тестах топлива. Не особо раньше углублялся в подробности, но сейчас даже интересно стало. Как оказывается бензин закупают подавляющее большынство в Белоруссии а продают под разными брендами, добавляя свои присадки. Я вже 4 роки, як перейшов повністю на дизель UPG (їхгі ж ще Беларуская Нефтяная Компания) - чесна Мозиоська солярка без усіляких присадок і реьрендінгу! Якість супер. Декілька разів заправляв своїх поляків - сказали, що нічим не гірше їхнього Орлена. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 20th July 2025 - 22:32 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |