Дизайнеру на замітку |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6982-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Дизайнеру на замітку |
sashock |
Пост
#1
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 193 С нами с: 1-June 07 ![]() |
Збиратиму в цій темі найкорисніші статті зі свого блоґу, думаю, форумчанам буде корисно.
* * * Як виглядали б логотипи західних брендів в СРСР ![]() Ілюстратор, дизайнер і каліграф з Санкт-Петербургу Міхаїл Лєвченко перемалював логотипи відомих західних брендів так, щоб вони виглядали ніби були створені в Радянскому Союзі. Читати далі » Сообщение отредактировал sashock - Jul 21 2016, 17:51 |
![]() ![]() |
sashock |
Пост
#2
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 193 С нами с: 1-June 07 ![]() |
Згідно з твердженнями психологів, щоденне читання входить у десятку «звичок успішної людини». Інтерес до профільної літератури та новинок у сфері професійної діяльності є важливим елементом самоосвіти, без якого у наші дні не обійтись. У даному дописі йтиметься про англомовні ресурси для дизайнерів, завдяки яким можна не лише залишатися проінформованим про найновіші тренди й події в креативній індустрії, але й покращити рівень володіння англійською.
Дайджест №6. Англомовні новинні ресурси для дизайнерів |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 26th April 2025 - 17:55 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |