Помощь в выборе ноутбуков/нетбуков |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7082-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Помощь в выборе ноутбуков/нетбуков |
Shuzo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: BANNED Сообщений: 240 С нами с: 25-December 14 ![]() |
2 mussy
Да, макбук про можно попробовать (если что вдруг, накатишь туда винду в параллелс десктоп, или как там называется эта прога). Но не бери на 8 ГБ ОЗУ - лучше на все 16, а то каждая прога в макоси занимает по 10-15 МБ оперативы. Да, это дико, но яблофанатов, увы, пока слишком много и им хоть сцы в глаза - всё схавают |
![]() ![]() |
Natka29 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 9 С нами с: 6-September 15 ![]() |
i3 7го поколения... этой модели уже 4 года, да? очень неудачная трата 10 тыс будет. когда за 15 тыс можно взять на свеженьком райзене или i5 с 8 памяти Для мене 10 та 15 тисяч то трохи велика різниця)). Але я тут подивилась, в принципі за 12 можна взяти той же НР, але вже з 8 гектарами. Думаю. Дві штуки, в принципі, можна і у кредитку влізти(ой, як не хочу, але...) Або дійсно, купити планку на 8, продати планку на 4 (я не думаю, що там буде ще один слот, але якщо він буде - тим краще). Та ось нюанс - гарантія. Похериться ж. Не чекати ж рік, поки вона скінчиться. Пишу чисто для статистики, так как каждый ..., свое болото. До сих пор, юзаю ноут Асер (в 2012 покупался, как оптимальный за свою цену/характеристики). Три раза, за это время разбирал, для чистки и смазки, на третий раз, сам себе Буратино, повредил левую петлю/шарнира монитора. Починил кустарным методом. Ещё Клаву менял (брат пивом, залил). Сидюк в 2015-м году снял, поставил ссд. Винда 10-я лицензия (обновился безплатно, в 2018 году лиц., Чего-то слетела, купил у нас на форуме,Энтерпрайз лиц, в итоге её соседу подарил ибо после переиннстала, подтянулись старая ) Сорри, за много воды. Проблем с Асером с 2012 года, не имею. Больше Леновы, смущали (2011-2012, когда ноут мониторил) З.ы. высловил мнение, в защиту вендора. Если не актуально, удалите. Дякую за ваш відгук. Дуже актуальний. Бо й бюджет, падло, і якщо курс доллара шарахне, то фіг мені буде, а не ноут... Ну, ви мене зовсім розлохматили))). Тобто, не такі вже Асери і погані? То у мене хлопці знайомі з сервісу, так вони розповіли, що найбільш проблемні саме Асери і Леново. SSD в мене вже є). Але вінт мені не критичний, я вже не зберігаю гектари порнухи, як в старі добрі часи(жарт, зберігаю))). Чи взагалі психанути, купити хороший системник? Монітор є(навіть два), непоганий. Але ж з собою в командировки не взяти... |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 4th August 2025 - 23:33 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |