Володи́мир Олекса́ндрович Зеле́нський, достижения и провалы ''Слуги Народа'' |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7123-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Володи́мир Олекса́ндрович Зеле́нський, достижения и провалы ''Слуги Народа'' |
RullYa |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 10 614 С нами с: 10-August 08 ![]() |
|
![]() ![]() |
flatch |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() MusculaR BeaveR ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 172 С нами с: 10-October 09 ![]() |
Ну, якби Притула - це зворотня сторона Зеленського. Що я маю на увазі. На відміну від нинішнього президента, Сергій, безумовно, на 100% проукраїнський. Власне, я бачив його ще на початку його кар'єри в Камеді клаб Україна в Мандарин-плаза. Вже тоді він відрізнявся виразно патріотичною позицією. Зараз з війною тим більше. Я би навіть проголосував за нього. Але. Та ж ситуація з некомпетентністю, непрофесіоналізмом, відсутністю команди. "Голос" надто скомпроментований і недосвічений, на мою думку. Немає людей на місцях, структури. Припустімо, він перемагає. Але це не буде перемога Зе, навіть Пальчевського. Йому треба формувати нову еліту, якої в нас катма. Або я не бачу нових чистих імен. Всі просралися. Політика - брудна річ. І йому доведеться йти на компроміси. Причому, я підозрюю, доведеться відробляти якісь пінчуковські позики. Хоча, як на мене, після Зеленського навіть Ляшко буде адекватнішим. ![]() Коротше, вибори мера столиці покажуть наскільки, не можу підібрати жодного епітету, :?*()(?; наш нарід. Після вибору Льоні-космоса, зека та криворізького квн-щика мене не сильно подивуєш. Порошенко - зэк? |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 14th September 2025 - 23:48 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |