Володи́мир Олекса́ндрович Зеле́нський, достижения и провалы ''Слуги Народа'' |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7126-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Володи́мир Олекса́ндрович Зеле́нський, достижения и провалы ''Слуги Народа'' |
RullYa |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 10 614 С нами с: 10-August 08 ![]() |
|
![]() ![]() |
USSRMoto |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 493 С нами с: 18-May 14 ![]() |
Мені видається, що якщо я намагаюся пояснити бодай невеликій кількості тих, хто на форумі, які, безперечно, є частиною народу, що вибір треба робити усвідомлено, розуміючи наслідки свого кроку, то це якимось чином допоможе вибратися з цього туалету Если "усвідомлено", то надо было после майдана выбирать с простого люда в правительство. А какие были варианты? Вот скажи, кого мы должны были выбрать президентом, что бы было лучше? Какие у нас были варианты? Давай обмозгуем их. Вот сейчас выборы на носу местные. У нас тьма всех бегает и просит за них голосовать, а я оптимально не вижу выбора. Выбора попросту нет. Кандидатов я лично не знаю, но послужные списки не представляют их как тех, кто будет отстаивать простых людей. Те, которых я знаю лично - тем более. За кого мне голосовать? Не пойти на выборы не выход. Это слиться просто. Голосовать за того, кто не пройдет заведомо, то же самое что не пойти. А голосовать не за кого. Вот и начинаешь выбирать с говна. Так и презиков выбираем всю независимость. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 18th September 2025 - 2:07 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |