Володи́мир Олекса́ндрович Зеле́нський, достижения и провалы ''Слуги Народа'' |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7125-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Володи́мир Олекса́ндрович Зеле́нський, достижения и провалы ''Слуги Народа'' |
RullYa |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 10 614 С нами с: 10-August 08 ![]() |
|
![]() ![]() |
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
Если "усвідомлено", то надо было после майдана выбирать с простого люда в правительство. А какие были варианты? Вот скажи, кого мы должны были выбрать президентом, что бы было лучше? Какие у нас были варианты? Давай обмозгуем их. Вот сейчас выборы на носу местные. У нас тьма всех бегает и просит за них голосовать, а я оптимально не вижу выбора. Выбора попросту нет. Кандидатов я лично не знаю, но послужные списки не представляют их как тех, кто будет отстаивать простых людей. Те, которых я знаю лично - тем более. За кого мне голосовать? Не пойти на выборы не выход. Это слиться просто. Голосовать за того, кто не пройдет заведомо, то же самое что не пойти. А голосовать не за кого. Вот и начинаешь выбирать с говна. Так и презиков выбираем всю независимость. Ти задаєш вірні питання. Єдине, що я проти - з простого люду в керівництво. "Прачка может управлять государством" - це ми вже проходили. Ба більше, на Майдані було Он обрали в депутати "козака", що світив В тій постмайданівській ситуації Порошенко мені видавався найбільш прийнятною кандидатурою. Каюсь, дурний. Політик не зміг здолати олігарха. Я весь час задаю собі питання - от ти ввійдеш в історію як президент України. Сука, зроби щось для людей, для народу видатне. Не для себе, в тебе ж є гроші, бізнес. Побудь людиною 5 років. Так, ні. Коротше, не можна обирати зі списку Форбс. Хоча, за великим рахунком, як ти пишеш, і варіантів не було особливих. З тих, хто балотувався. На цих виборах теж не було вибору. Лише за ознакою, хто менше шкоди зробить для України. Ще є пару років, побачимо, до чого дійде Зеленський. А там - може, з'являться якісь нові кандидатури. Я би, як в Естонії, обрав би когось з політичним досвідом з діаспори. Лише варяг зможе, на мою думку, зламати цю систему. Хай набирає свою команду, яку не зїдять тутешні на потоках і вперед. Вже втрачати нічого. Щодо 25 жовтня. Голосувати треба. Щонайменше, за мера. А то "любімиє бабушкі" обируть Я поки що не вирішив за кого. Ще ся подивлю ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 17th September 2025 - 10:25 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |