Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7080-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє |
mironich |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 913 С нами с: 11-February 11 ![]() |
|
![]() ![]() |
Федор Сумкин |
Пост
|
Благодарности: 973698 Репутация: ![]() ![]() Darth Vader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 ![]() |
Включи мізки, нарешті. Ти не бачиш протиріч? Договір і Будапештський меморандум підписані РФ. Подписаны.Ба більше, договір ратифіковано з обох боків. Він мав юридичну силу на момент анексії. Он и сейчас имеет юридическую силу, как бы удивительно для вас это не оказалось: Документ 998_158, чинний, поточна редакція — Прийняття від 05.12.1994Де тут законно? Ок, давайте разбираться в вопросе предметно. Ответьте на вопрос: С каким субъектом Россия подписала договор от 18.03.2014 года ?Або залиш право сильного, або говори, що все законно. Або труси, або хрестик. Бо складається враження, що ти хочеш виправдати дії Росії. Чи може я не знаю якогось закону РФ, що дозволив би такі дії? Звідси моє питання, я повторююсь вчергове, бо не доходить (дивись вище, я спеціально зацитував статті) |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 3rd August 2025 - 10:31 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |