Майнинг в текущем году |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7033-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Майнинг в текущем году |
phpkiev |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5 193 С нами с: 24-November 07 ![]() |
Год карантина даром не проходит
![]() Понятно, что дело это мутное и нестабильное. Карты дорогие и дефицит, курс скачет и никаких гарантий, свет подорожал с первого числа - короче, минусов хватает. Но с другой стороны, а почему б и не попробовать. Есть в хозяйстве 3070, которая больше простаивает, чем гоняет игрули, почему б не заставить её отбивать свою стоимость ![]() Что думаете по этому вопросу? Сообщение отредактировал phpkiev - Jan 16 2021, 1:18 |
![]() ![]() |
Дима Динамит |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 679 С нами с: 13-June 19 ![]() |
Панове, майнери, зараз взагалі реально купити відеокарту по нормальній ціні? Бо я 4 роки збирав на новій ПК з пенсії по інвалідності (у мене ДЦП важкої форми), думав пограю на кінець у всі ігри які мріяв. Зібрав 25 т грн і ппц, можу купити ПК без відеокарти. Мені би хоч 1660 чи 2060, але вони стоять ще так само. Якщо ви такі круті, може подаруєте те, що вам не треба? На олх кота в мішку не охота брати. если у тебя такая инвалидность то растоможуй тачки без пошлины и руби бабло Кто мешает плотить не через SSD а через память? Конечно при условии что она есть. У меня есть, поэтому и не заморачиваюсь с этим. ЗЫ. k32 это 1,8ТБ ресурса записи или 1,6 с опцией прямого сохранения, а не 1ТБ до 2тб ресурса за к32... 8часов на nvme и 12 на сата 3. а сколько стоит тех 1тб ОЗУ?)) и такая мать ?)) У большенства такого нет и не будет, ты наверное веб сервер держишь ? зато обычний офисный пк где 6 ядер и 6 потоков и 16гб ОЗУ может плотить по 9потов за сутки, 1тб, а если таких компов два?) но пока жду 17 числа. сколько по времени плотаться на ОЗУ? Сообщение отредактировал Дима Динамит - May 14 2021, 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 17th June 2025 - 8:01 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |