У вівторок 06.07 о 14:00 буду мати зустріч з начальником відділу експлуатації АТП-5 (вул. Стеценка, 21 (раніше Академіка Туполева)) щодо моєї скарги. Якщо є бажаючі долучитись, подивитись на мийку за 3 млн. грн та 12 бравих мийників, стан СТО на об’єкті, а також задати нагальні питання — пишіть мені у приватні або у коментарі, скоординуємось.
Подивитися список маршрутів, які обслуговуються у цьому автопарку можна за посиланням:
https://ru.wikipedia.org/.../%D0%90%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0...
Лінк на мій попередній пост:
https://www.facebook.com/groups/kyivtranspo...34568056738348/=AZX2Dqiz3zyjUxCRAd2nAJ-T4C5hCujjZ5FXphkrYa-5ZzFfVHqgX2_16UPBJfR94kjWAxxu0DSc3PB5ikUh6Xnf2l4FxNygG_bQmw9QHRbyx6os9dUok4CoRPj
X8ActNZOjMxHtr4HZPdWDKO7R6WB78KMFs1iDJ5vQWznI1C_RGMVtgyudlv5HPYUmvx6nTxKY8f6sXT8
d1Jw7Ir79ccDz&__tn__=%2CO%2CP-R]Назріває черговий скандал, пов’язаний з Київською міською владою До мене надійшла інформація про можливі корупційні схеми та інші порушення в Автобусному парку №5, який є філією КП «Київпастранс», і вони шокують рівнем своєї безпринципності та нахабності.
За твердженнями небайдужих працівників:
- Автомийка, на яку було виділено 3 000 000 грн., не працює, і водії змушені вручну із шлангами та щітками мити автобуси. 12 автомийників на підприємстві працюють тільки за документами.
- Не зважаючи на те що тільки 2 роки тому були виділені кошти на реконструкцію автопарку, майстерня з ремонту транспорту не опалюється і не укомплектована навіть базовим обладнанням, таким як автопідйомники.
- В промислових масштабах щодня списується пальне. На жаль, це традиційна хвороба для таких підприємств, але щоб по 3 тони за добу і зі списуванням пального на технічні автомобілі, які його не використовують. Таке нахабство зустрічаю вперше.
- Якщо водій бажає їздити на новому автобусі, купленому за міський бюджет, він має заплатити за це право 400$(!). Щоправда існує «програма лояльності» і цю суму можна виплачувати частинами.
- Запчастини продають за межі підприємства приватним перевізникам. Гроші, як стверджує джерело, йдуть безпосередньо в кишеню керівництву підприємства.
- В автобусному парку 5 автобусів працюють особисто на заступника директора парку. На лінії видають «ліві» квитки, ці автобуси автопарк заправляє в повному обсязі, не додаючи іншим пального на маршрути.
Виникає багато питань і, виходячи з масштабів ситуації, вони є не тільки до керівництва підприємства, а й до київських чиновників найвищого рангу та до міського голови безпосередньо.
Якщо така корупційна схема існує, щоб її не помічати, потрібно бути або ідіотом, або бути її учасником.
Та в цьому вже має розібратись слідство. Тому я буду вимагати від правоохоронних органів почати розслідування кримінального провадження за даними фактами.