Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7080-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Итоги аннексии Крыма, Наслідки окупації та перспективи на майбутнє |
mironich |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 913 С нами с: 11-February 11 ![]() |
|
![]() ![]() |
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
Видел кусок. Там Зеленский явно и прямо угрожал предателям. Думаю, теперь он напрочь укрепил веру сомневающихся, что Украине они нафиг не нужны и теперь их спасение "Путин, введи!". Очень странное заявление президента. Ладно, гражданин считает "чемоданвокзалрассея", может считать, но от гаранта такое как-то больше похоже на роль в фильме Киселева\Скабеевой. хз, мож я чего не так понял, но Бубочка ввел меня в ступор этим интервью. Вроде как цель гаранта защищать, поощрять и стимулировать граждан, всех, а не говорить пошли в сад. Вже була подібна заява щодо Криму. Громадяни Росії, які прибули на окуповані території нелегальним шляхом, після повернення територій до складу України повинні будуть покинути країну. Як передає Укрінформ, про це у програмі «На самом деле: Украина» телеканалу «Дом» сказав віцепрем'єрміністр України - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков. Він нагадав, що на засіданні Ради національної безпеки та оборони України було затверджено Стратегію щодо деокупації та реінтеграції Криму. Головний меседж документа - громадяни України, які проживають на окупованих територіях, «вони є заручниками ситуації, вони є заручниками окупантів». Тому після повернення територій до складу України жителям, які не порушували українське законодавство, нічого не загрожує. «Вони повинні вірити, що Україна повернеться, і у них не буде проблем у вільній Україні, в демократичній, ліберальній, на відміну від того жаху, який діється, в якому вони сьогодні перебувають. Їх перестануть незаконно обшукувати, заарештовувати, забороняти їм збиратися на вулицях, щоб висловлювати свою думку... Ніякої комендантської години, ніяких підвалів - на відміну від окупованих територій. Тому боятися їм точно не потрібно», - запевнив Резніков. Тому це є продовженням і поясненням наступних дій. Слова Зеленського в певному сенсі є і попередженням, і підтвердженням якихось домовленностей. Так мені видається. В міжнародному полі. Або просто наш президент - балабол, який, дійсно, почав нову передвиборчу гонку. І це лише для нас. Варто зрозуміти або просто звернути увагу, чому, взагалі, Рєзніков чи Зеленський говорить про примусове видворення. Очевидно ж, що з 2014 року на Крим заїхало за деякими даними від півмільйона і більше росіян, чим дуже змінили національний склад населення Криму. Деяким тутешнім українофобам такі аналогії зі Львовом чи іншими українськими землями, що перебували під керівництвом інших держав, невтямки. Що я можу сказати? Прикро, що немає лою в голові. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 3rd August 2025 - 1:37 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |