Вакцинация от COVID-19, опрос |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7037-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Вакцинация от COVID-19, опрос |
Dred |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 681 С нами с: 2-March 07 ![]() ![]() |
Сабж
![]() Сообщение отредактировал Dred - Nov 4 2021, 12:26 |
![]() ![]() |
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
Якщо раніше мені було якось байдуже до антиваксів (дебіли теж мають право на життя), то зараз вся ця лівацька хрінь починає мене бісити. Де б ви були років 40 тому з вашим небажанням щепитися? В "найкращій совєцькій медицині" існування невакцинованої дитини було неможливим. Згідно графіку щеплень від народження немовля прививали від усього. І не дай бог мамочці пропустити вакцинацію. Щоб у садочку чи школі хтось сидів без віспи чи поліомієліту? Та таке нікому в голову не приходило. Це перше.
Я ходив в Каракуми, Фанські гори, був у "стройотрядах" в Сибіру та на Крайній Півночі. Перед мандрівкою нас кололи всіма можливими вакцинами, бо ризик підхопити хворобу був великим. Але спостерігаючи за розвитком пандемії в Україні і світі, я розумію, що він був набагато меншим. Це друге. У мене немає слів, щоб описати своє відношення до тих людей, що нехтують, хай там своїм здоров'ям - це їх право, життям свого оточення. Є таке російське слово - оторопь. В українській - немає перекладу. Оце саме це. Коли, здається, адекватна розумна людина починає нести всю цю ахінею про чипізацію, змову фармакології, конституцію etc мені відразу хочеться відійти подалі, як від бомжа в автобусі. Я спеціально поєднав 5G і конституційні права, бо може видатися, що це надто крайні береги. Так, але механізм спротиву однаковий. Просто рівні Ви не помічаєте, що боротьба за право бути невакцинованим подібна, та ні, як на мене, тотожна, боротьбі лгбт-спільноті, феміністок, BLM і всім цим небінарним істотам за свої права, які вони нам ставлять на голову. Зі своєю cancel-культурою та поколінням "сніжинок". - Ідіть в сраку! (С) Зеленський В.О. Я прекрасно розумію, що немає корисних ліків. Що будь-яка вакцинація вносить зміни в організм і вони можуть бути шкідливими. І можуть проявитися, як не зараз, так у майбутньому. Але така плата за життя, за мільярди, що населяють Землю. Ви створили цей світ. Ви гидите і засмічуєте планету. Ви - той вірус (С) агент Сміт, що страшніший за Ковід-19. Пора вже якось отямитися. Тож зробіть мінімальне - не наражайте нас на небезпеку. Зробіть усвідомлену вакцинацію (не тому що треба за кордон), носіть маску нормально, мийте руки. Ну, може на вихідних приберіться вдома. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 20th June 2025 - 19:11 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |