Вакцинация от COVID-19, опрос |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7036-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Вакцинация от COVID-19, опрос |
Dred |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 31 681 С нами с: 2-March 07 ![]() ![]() |
Сабж
![]() Сообщение отредактировал Dred - Nov 4 2021, 12:26 |
![]() ![]() |
olex@ |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 ![]() |
блядь, регулярно читал тему, но то, что происходит в последние несколько недель — уже вылазит за все возможные рамки. один орёт через пост про налоги: "мои налоги", "я плачу налоги", "куда идут мои налоги?". такое ощущение, что у человека "Ахметов в пупке зачесался", а эти самые "налоги" кормят целый регион эРов. второй, чуть ли не гетто собирается лоббировать. третий, делит людей на группы. что было весной? сначала кричали, что сейчас пройдёт Пасха и майские праздники, начнётся новая волна. "жестокая и беспощадная". но нихера этого не случилось. ...... где работа государства над проблемами внутри страны? Украина — это не только пандемия коронавируса, увы и ах. и пока в ридной неньке гибнет и умирает огромное количество людей от проблем с сердцем, онкологии, пожаров, дтп и прочих болезней, а призывов, агитации, социальной работы не ведётся и не планируется, бесплатных лекарств не выделяется и даже это не обсуждается, весь рёв вокруг коронавируса считается насмешкой. Почну з останнього абзацу. Батьки моєї дружини зараз у лікарні з ковідом. Ми всі на нервах, бо щоб потрапити на койку, потрібно було виплигнути з штанів. Швидка приїжджає на виклик і бере одного пацієнта. Послухати іншого бодай чи поміряти сатурацію - Викликайте іншу швидку. Ще не знаємо, куди вашу маму везти. Ми берегли їх, як могли. Купували харчі, ліки "під двері", вакцинували старого "Короноваком", щоб легше переніс. Теща, взагалі, не виходила. Ми всі щеплені. Тим не менш. Десь залетів вірус. Їм за 80. Ситуація важка. Говорити, що це насмішка - блюзнірство. Притому всі твої слова про владу, ЗМІ, народ тощо абсолютно вірні. Але. Влітку був спад захворювання. Хоча лікарі попереджали про сезонність і про осінній спалах. Треба було сидіти на дупі рівно і не рухатися народу після більше ніж року зупинки всього? Чи це тільки ми такі дурні, що почали трохи вільніше жити? Чи Європа не відкрила кордони? Ні. Ми розумніші за всіх. Хитровиїбані, вибачте. Коли всі інші кололися мов несамовиті, ми розробляли стратегії, як надурити Дію та отримати на кишеню. Аж тут раптом "зненацька" запалало. По 700 смертей щодня. Ясна річ, що не буде імунітету після першого щеплення. І всі ці волання від безсилля і злості на тих людей, що зараз б'ються в чергах. І вже б час отямитися. Всім. Народу та владі. Ні. Будемо стояти за те, щоб не ходити в намордниках. Давайте ще, щоб не використовувати паски безпеки, бо вони порушують наші права вільно рухатися. Їхати по тротуару, бо мені так треба. І чхати я хотів на інших. Ось. Тут. Причина. Ніхто не буде мені вказувати, що мені робити. Я володар мух. Та подумай же про інших. Посунься трохи в своїх правах, бо ти зачіпаєш моє фундаментальне право жити. Я не восторге от темпов вакцинации и особенно тех, кто агитирует против. Они не просто не участвуют, а мешают. Но отказ от госпитализации по критерию наличия припивки ни что иное как сегрегация. Пока не будет обязательной вакцинации, с четкими предписаниями. Тогда кто не вписался пасет задних. Цього не буде ніколи. Тому все це був лише гіркий сарказм. Бо саме ті, хто найбільше горлають про шкоду вакцинації, так само волають в реанімації про порятунок. І, звісно, забувають про свої принципи, коли стоїть питання життя і смерті. А хто я такий, щоб вирішувати, кому жити, а кому ні. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 20th June 2025 - 11:36 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |