Велоклуб 0day, катаемся, отписываемся тут... |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7064-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Велоклуб 0day, катаемся, отписываемся тут... |
Ishoy |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Rock n Roll ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 922 С нами с: 27-December 08 ![]() |
Как всегда зима и начинает плющить от низких цен на чейне и т.п. Хотел посоветоваться, давно посматриваю на SRAM 1x11, цена хоть и не космос но просто попробовать как то не очень, заметил на чейне вот такие наборы:
Навеска SRAM X9 Type 2 1x10 Скоростей Группа Shimano Zee 1x10 Скоростей Группа Shimano XT 1x10 Скоростей Группа Shimano SLX 1x10 Скоростей Я катаюсь исключительно в городе по асфальту, будет ли хватать передач для заезда на горки ? По прямой меня не сильно волнует я и так не очень разгоняюсь. И почему в комплекте только звезда ? Насколько я понял с текущих шатунов я снимаю все звезды и ставлю эту одну ? Сообщение отредактировал Ishoy - Jan 2 2015, 13:26 |
![]() ![]() |
Frantic |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 711 С нами с: 29-June 10 ![]() |
А я от розкажу свою історію. Катаюсь останні 14 років. Інколи щодня, інколи щотижня. Але катаю. Останні 6-8 років це зазвичай гори, жорстке ендуро і важкі двопідвіси. Останні 4 роки це електро ендуро. Важкий корч з плюшевою підвіскою, на бутілі 29*2.6. З початку війни поїхав з міста у рідне містечко до батьків, звісно не брав з собою майже нічого. Тут за кількістю роботи, волонтерства і новинами дах почав підтікать... Депресія, безсоння, втрата аналітичних здібностей...кароч всі і так знають. Якось в нічній прокрастинації відкрив ОЛХ, відфільтрував розділ велосипедів по рідному містечку... побачив оголошення про продажу знайомої і улюбленої марки велосипеда... і просто пішов і купив його наступного дня. Це гравійно-міський гібрид. 28 дюймів з карбовилкою і прямим кермом. Компоненти з світу шоссе та мтб. В комплекті ще крила та багажнічок йшов)) Останні декілька років були думки про спробу чогось подібного (ну вся ця маркетингова тема з гравелами...), але до справи ніяк не доходило. Я відкрив для себе світ велосипеда наново))) Тонкі покришки, легкий хід, тиша та швидкість на асфальті... Після базового обслуговування та заміни покришок почав виділяти по годинці-дві після роботи. Це так само допомогло і надає сил як і 14 років тому, коли я купив перший велосипед у дорослому віці. Те саме відчуття, коли вельчік, вартістю як аморт з підвіса, приносить більше емоцій ніж весь електропідвіс. Не знаю чому, але вирішив тут цим поділитись ![]() Якщо ви сильно депресуєте, мабуть потрібно дозволити собі покататись. Або саме час купити велосипед. Слава Україні та ЗСУ. Всім перемоги! Хехе, ось це вийшло зі спроби покатати по асфальту та грунтовкам: ![]() Продав спеша, купив гревел) Підтримуй українське! Це український виробник Cyclone ![]() Сообщение отредактировал Frantic - May 24 2022, 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 18th July 2025 - 2:47 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |