Цены на бензин в Украине, динамика |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7238-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Цены на бензин в Украине, динамика |
| okada |
Пост
|
|
Репутация: 308 ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 486 С нами с: 23-March 08 |
![]() Я всё еще на бензине катаюсь, но уже начинаю задумываться о ГБО |
![]() ![]() |
| LEXX_Gruzovik |
Пост
|
|
Репутация: 64 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 948 С нами с: 14-December 11 |
Дістались мені талони окко по 60.... Думав я тепер блатний, за дорого але без черги і блукання в пошуках.... ага, як би не так... Може раніше так було, але вже не зараз. Талони можна використати тільки там де відпускають бенз за готівку ! Пробував азс з пустою стелою, з нулями, без нулів - пофігу - власників талонів шлють лісом точно так же як і простих юзерів з налом. Бенза нема, беріть каву... Тільки по знайомству сказали що з 8.00 на Новоконстянтинівській є шанси і треба пробувати. Зпаправився, проте схема така : - талон 60 грн/літр - пікаємо талон 20л, - заливаємо - вішаємо знову беремо пістолет, стоїмо ще раз чергу - пікаємо наступний талон 20л... і так по колу; - готівка 51-52 грн/літр - пікаємо фішку, платимо 15л, - заливаємо - вішаємо знову беремо пістолет, стоїмо ще раз чергу - пікаємо інший акаунт фішки/копію додатку на наступні 15л... і так по колу. Виходить + 9грн на літрі, проте на 5л більше на 1 колі по АЗС... Талони друг не використав, запропонував мені спробувати - спробував, більше не буду.... Ну а как хотели? Понятно, что спалили контору… С Револютом так же. Сначала выводили валюту по норм курсу, а потом все ломанулись и прикрыли. Сейчас другие схемы, как заправится без очередей, но уже палить их явно не стоит. А то и их прикроют. |
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 8th January 2026 - 12:20 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |