Горячая вода в Киеве и не только, бойлеры и всё, что с этим связано |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7064-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Горячая вода в Киеве и не только, бойлеры и всё, что с этим связано |
Федор Сумкин |
Пост
|
Благодарности: 973698 Репутация: ![]() ![]() Darth Vader ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 51 104 С нами с: 15-March 06 ![]() |
Граждане которые считали экономику бойлеров, посчитайте что получается с новыми ценами на электричество.
|
![]() ![]() |
angelo |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 16 526 С нами с: 21-November 07 ![]() |
ну до вечора відсотків на 5% може й охолоне, я хз. На розетці стоїть смарт-приблуда, запрограмована на режим вмикання 23:05-6:55, коли десь виїхали через інтернет і додаток взагалі вирубв, перед тим, як повернутися додому після перерви - годин за 5-6 вмикаю через додаток. Ось: ![]() ![]() ![]() ![]() 5% то коли ти зранку покористувався і до вечора більше не користуєшься? З.І. Щось по твоїм цифрам особливо профіту і нема. В мене 24\7 підігріва при потребі при десь 65градусах на 80л і двох людей - десь 90-100кВт на місяць накручує я якось розумною розеткою замічав, тобто виходить +- жре бойлер однаково що тіки по ночам гріти, чи по троху по дню. І з цих моїх потреб нагріву десь 40% на ніч приходить(суб'єктивно). Ну давайте візьмемо 100кВт на бойлер за місяць. 1. Працює тіки вночі на двохзонному - 72грн на місяць. 2. Працює цілий день на двохзонному при 40% вночі - 115,2грн на місяць. 3. Працює на однозонному - взагалі різниці за місяць в ціні нема - 144грн на місяць. Можете покритикувати мою математику. Хоча в ромашко таки витрати кВт-год на бойлер достатньо великі. Хоча я дійсно забув що гаряча вода більш плотна ніж холодна. це ти за юзера, який питав, чому ![]() я питав чому вода в бойлері не стигне коли туди холодну воду додають |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 17th July 2025 - 17:21 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |