Инвестиции в киевский новострой, куда лучше? |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7068-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Инвестиции в киевский новострой, куда лучше? |
nafania_19 |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 175 С нами с: 1-September 08 ![]() |
Добрый день друзья. Поднимаю тему.
Снова поднимается вопрос по поводу покупки таунхауса для семьи. Долго думал по поводу полноценного дома, но компатся в земле не мое. В общем решение на семейном сорвете было принято в сторону покупки именно таунхауса. По поводу меторасположения, то это только правый берег и между вишневым и академ городком. Цены на таунхаусы там более-менее. Из просмотреного: львывский маеток, прага, велдом. Из этих троих понравился тольтко последний в силу использорваных материалов, нормальной канализации и более-менее нормального вида. Застройщик баукрафт украина - информации о нем в сети чуть больше чем ноль. Все что есть - на их сайте http://welldom.com.ua/ Собственно вопрос - кто-то сталкивался с баукрафт или рассматривал велдом к покупке? Деньги закопать в землю не хочется ![]() |
![]() ![]() |
Ласковый |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: BANNED Сообщений: 426 С нами с: 24-November 17 ![]() |
А замовник - хто? Що замовили, те і збудували. Ага, особливо коли прораб на виконання робіт бере студентів з ПТУ на практику. Своїми очима таке бачив, щоправда це було в офісі. Такого накрутили, що головою поїхати можна. Я там місцями просто за голову тримався. Студентам же практику треба? Треба. А прорабу треба заробить. А викладач, який направив на роботу (практику), свій відкат теж отримає. І всі задоволені. Не знаю у кого там пару розеток в кімнаті, але у мене їх багато і дуже багато. А на кухні вони взагалі всюди по периметру, бо сучасна кухня переповнена великою кількістю електричних приладів. Якщо там буде якийсь черговий ЗЗКМ "Одеса ГОСТ" зі шпалерного ринку/юності, то таке красти - себе не поважати. Чи якесь інше лайно з заниженим перетином і сплаву чорт зна чого з чорт зна чим замість міді. Я брав турецький Borsan моноліт 2х2.5 мм2, який мені ну так рекламували, так рекламували... І не дешевий зовсім, на одному рівні з Одескабелем по ціні. А по факту там наміряли 2.2 замість 2.5. Оскільки я робив все з дуже великим запасом, то нормально буде. Але сам факт, що сучасна продукція (навіть дорога) - лайно. ГОСТу (ДСТУ) у нас вже давно нема, є ТУ, згідно якого можна ліпити все що завгодно. І так у всьому. А якщо брати дешевий кабель... Так. Натяжні стелі далеко не всюди можна ставити. Є дуже велика кількість нюансів. А коли ще зверху топлять, то натяжні стелі... Без коментарів. А ще коли висота стелі 2.5 метра, то сюди як раз ще натяжні, щоб ще мінімум 10 см з"їло. Коротше натяжні можна робити у сталінках (де стелі під 3 метра) і новобудовах. У старому житловому фонді зі стелями 2.5-2.6 метра і нафіг гнилими трубами (і упоротими мешканцями, які їх міняти і не збираються, їм і так норм, і взагалі "хай ЖЕК робить") натяжні стелі - дуже поганий варіант. Почему натяжной внезапно ворует 10 см? Там профиль 3 см и чуваки берут среднее по перекосу. По факту воруется от ровного сантимов пять. Да и затопления... Одно дело полотно перетянуть,а другое дело- перешпаклевать и перекрасть штукатурку. Со всеми вытекающими и генеральной уборкой всей квартиры. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 21st July 2025 - 19:22 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |