LANET |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7080-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
LANET |
Freelancer_mac |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 11 961 С нами с: 1-August 10 ![]() |
|
![]() ![]() |
Andrew_XD |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 222 С нами с: 26-July 09 ![]() |
ланет по ходу вслед за яйцами решил все актуализировать Увы. Надеялся, что хотя бы до конца года может дотянут. Видать у них совсем все плохо. Знаю провайдера, який щоб не перетягувати витуху між свічами перейшов на якихсь китайські свічі з 2,5 гб аплінками (пілотний проект). Таким "піонерством" краще не займатись. Свічі мають бути всі однакові. Інакше це буде треш, а не мережа. Плодити зоопарк - правило дурного тону. Дофіга це суільки? У мене в ЖК 2 провайдера на 900 квартир, заведена 10 гб/с... у мене в дома +-900 мб/с навіть у годину пік... Більше 1000. Мабуть це якісь дорогі провайдери. Бо куди попало кидати 10 Гбіт - дорого. Абонплата має покривати всі витрати. У ланета з цим все сумно... буквально позавчора був у друзів у яких ланет підіймали питання швидкості... В годну пік десь пів гіга. Це мало? Це шикарний показник. От якби у годину пік було менше 100 мбіт, то це вже було б погано. Деякі провайдери взагалі більше, ніж 300 Мбіт не дають. Та по факту більше і не треба. Тому пів гіга - чудовий показник. Не розумію суті претезії. Десь у 2017 році Датагруп мені пропонував гарантовані 100 Мбіт за 6500 грн/місяць, гарантований 1 Гбіт/с - 13000 грн/міс. Для юр особи, звісно. Висновки робіть самі. У Київстара гігабіт десь біля 18000 грн/міс коштував. Я колись працював у невеликому провайдері. Вся магістраль була на 10 гб/с ще років з 10 тому. а зараз 10-ка стала набагато доступніша. Років 10 тому 10G модуль коштував $100. І комутатори з 10G портами були зовсім не дешеві. Зараз не знаю. Думаю воно має стати доступнішим, але не сильно. Але з урахуванням того, що реально багато провайдерів пропонуть вгазалі максимум 300-500 Мбіт, то ні про які 10G не може бути й мови. На магістралях - так. На останній і передостанній милі - ні. Тобто будинки з 1G аплінком агрегуються у такий самий 1G, або максимум 2x1G. Сообщение отредактировал Andrew_XD - Oct 17 2022, 23:57 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 3rd August 2025 - 3:46 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |