LANET |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7080-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
LANET |
Freelancer_mac |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 11 961 С нами с: 1-August 10 ![]() |
|
![]() ![]() |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 787 С нами с: 31-October 06 ![]() |
Таким "піонерством" краще не займатись. Свічі мають бути всі однакові. Інакше це буде треш, а не мережа. Плодити зоопарк - правило дурного тону. В цілому погоджуюсь, але реалії трохи інші. Мабуть це якісь дорогі провайдери. Бо куди попало кидати 10 Гбіт - дорого. Абонплата має покривати всі витрати. Та я б сказав середні тарифи по Києву. Мінімальний тариф 150 грн. Гігосік у тогож Ланета дешевший. При цьому я впевнений що АРПУ у Ланета значно більший. Навіть якщо прикинути, що мій провайдер підключив тільки третину квартир, і всі тільки на мінімальному тарифі: 300 * 150 = 45 кгр/міс. Да за ці гроші можна кожен місяць пару комутаторів з 10g аплінком ставити. Це мало? Це шикарний показник. Це просто дно... таке ще пошукати треба. ![]() І питання тут буде навіть не у швидкості, а у тому що геймери будуть тупо страждати. Бо без збільшення затримок і дропів пакетів там вже не обійдеться. Десь у 2017 році Датагруп мені пропонував гарантовані 100 Мбіт за 6500 грн/місяць, гарантований 1 Гбіт/с - 13000 грн/міс. Для юр особи, звісно. Висновки робіть самі. висновок - ти плутаєш тепле з мягким. В договорі прописується не великий відсоток завантаження каналу який ти в СЕРЕДНЬОМУ можеш використовувати і тариф стає на порядок меньший. 1GB + аплинк 10GB стартует от 400$. https://compx.com.ua/kommutator-mikrotik-cr...p-l3-nastolnyy/ Менше 200 ) І це роздрібна ціна... Сообщение отредактировал Mad Dog - Oct 18 2022, 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 3rd August 2025 - 8:27 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |