Помощь в выборе авто до 10,000$, советы и помощь при покупке авто |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7067-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Помощь в выборе авто до 10,000$, советы и помощь при покупке авто |
kizez |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 16 С нами с: 16-August 11 ![]() |
1.Kia Rio
2.Polo VW 3.Hyundai Accent Модели начиная с 2010 года . Интересно отзывы что больше кому нравится и совет что взять. Спасибо |
![]() ![]() |
maryanchuk |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 417 С нами с: 13-May 11 ![]() |
всім дякую велике за відгуки (і окремо дякую, що не сильно кидали капцями)
По моїм вимогам - я згоден що вони "дивні" і надто загальні. Це тому, що це має бути перше авто, а відповідно і досвіду нема, нема з чим порівнювати, не знаю що саме подобається. Думаю, що в цьому якраз і нема нічого дивного. Ну з додаткових вимог (про які забув вказати відразу) це ще - як мінімум задній парктронік (а краще камера) - нормальна мультимедійна система (бажано з навігатором) - клімат контроль - підігрів сидінь (бажано) Щодо варіантів авто - дуже дякую за варіанти, кожен відкрив і буду уважніше дивитись, за винятком китайців (чому не хочу китайців: упередження до китайського виробництва (хоча і допускаю, що вони вже навчились робити авто як навчились робити смартфони). Але що важливіше - не хочу годувати комуняцьку країну, де більшість за агресора Також дуже дякую за пораду і справді тепер змінив погляди: за 20 тис (хоча забігаючи наперед вже так бачу що доведеться бюджет розширити до 22-24 тис) мабуть таки краще взяти нову. Биток з США це завжди лотерея + при купівлі БУ авто якби там не було відразу доведетсья вкинути кілька тисяч (дехто каже і 20% вартості) на доведення її до ладу, вже не кажучи при можливо постійні ремонти На тижні буду більше дивитись оглядів, але поки чомусь найбільше впали в око hyundai по співвідношенні ціна/ттх/якість. А особливо сподобалось, що в них 4/5 років гарантії (або 100 000 км) Серед цієї марки наразі виглядають оптимальними дві моделі: Hyundai i30 Hyundai Venue Ps. Додав Kia ceed до фаворитів на Venue зараз діють знижки на моделі 2022 року (там мінімальна різниця з рядом 2023) - виглядає дуже привабливо Можливо хтось має досвід використання або буду радий вислухати вашу думку. Нижче на скрінах наводжу дві модифікації, які вважаю оптимальними » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Сообщение отредактировал maryanchuk - May 21 2023, 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 20th July 2025 - 19:04 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |