Кто использует VEGA.UA ?, Давайте подключусь по рефералке от Вас :) Дают обеим сторонам по 3 месяца бесплатно :) |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6880-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Кто использует VEGA.UA ?, Давайте подключусь по рефералке от Вас :) Дают обеим сторонам по 3 месяца бесплатно :) |
Spleen |
Nov 21 2021, 16:32
Пост
|
Репутация: 863 Ветеран Группа: Пользователи Сообщений: 8 008 С нами с: 19-January 10 |
Форум доброго !
Решил поменять IPNet на другого провайдера. На глаза попалась VEGA. У них сейчас акция с 3 месяцами без абонплаты. Если кто хочет - могу через Вашу рефералку подключиться ОПИСАНИЕ ПРОМО |
Spleen |
Jun 19 2023, 15:15
Пост
|
Репутация: 863 Ветеран Группа: Пользователи Сообщений: 8 008 С нами с: 19-January 10 |
Вчора години на 3-4 зник нет. Не телефонував, просто пішов погуляти ногами.
Сьогодні приходить смс з вибаченнями та повернуто 8 грн абонплати )) Нє, ну маленький прогрес в компанії точно є ! Безкоштовні місяці по акціїї "запроси друга" Реферальний код: 7538720 |
HydRo |
Jul 14 2023, 19:01
Пост
|
Репутация: 57 Активист Группа: Пользователи Сообщений: 289 С нами с: 31-January 08 |
теж в домі з'явилась можливість до них підключитись.
Як в цілому зв'язок? Наскільки часто бувають обриви? Зараз провайдер стабільний, але не має резервного живлення і без світла не працює, тому думаю міняти, бо в зимку обіцяють знов проблеми, краще підстрахуватись |
Spleen |
Jul 16 2023, 23:00
Пост
|
теж в домі з'явилась можливість до них підключитись. Як в цілому зв'язок? Наскільки часто бувають обриви? Зараз провайдер стабільний, але не має резервного живлення і без світла не працює, тому думаю міняти, бо в зимку обіцяють знов проблеми, краще підстрахуватись Обриви особисто в мене зараз десь до разу на місяць на 1-4 години. Швидкість трохи наче зменшилась, але не можу стверджувати, бо рутер/свисток слабкі. Окрім ПК нічим не качаю. Підтримка вночі не працює, зате з'явився адекватний робітник в колл-центрі замість інертної та не дружньої тітки . |
Упрощённая версия | Сейчас: 14th January 2025 - 15:24 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |