Общественный транспорт, Ну меня прямо разрывает от этой темы |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7064-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Общественный транспорт, Ну меня прямо разрывает от этой темы |
zibert |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 287 С нами с: 11-November 14 ![]() |
На киевских улицах станет меньше автобусов, троллейбусов и трамваев
Основными причинами тяжелого финансового положения "Киевпастранса" является низкий тариф на проезд http://censor.net.ua/n319610 Предпосылка к подорожанию тарифа?Интересно если по 3 грн сделают,как поведут себя маршрутчики? Мне так жаль эту бедную власть,походу им реально хреново. |
![]() ![]() |
zver |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() звирюга ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 23 823 С нами с: 28-July 07 ![]() |
а що маніпуляція, пардон?
яким транспортом ти з лівого на правий берег або навпаки можеш гаррантовано дістатись під час повітряної тривоги? бо я, наприклад, кілька разів завісав на арсенальній, коли мені потрібно було на лівобережну доїхати. На метро це 5 хв. На таксі це 500+грн з заторами хвилин сорок. Наземний ГТ взагалі звідти на лівобережку не ходить. І це маршрут, яким користується більша частина лівобережжя Що я в такому випадку оберу7 Правильно - власний корч. На вулиці +40, а у нас буси з непрацюючими кондьорами. Навіть не набившись як тюлька ти приїдеш до місця призначення ніяким, якщо взагалі не стане погано. Що я в такому випадку оберу? Правильно - власний корч. Я чекаю сорок хвилин ГТ, коли той скучкувався десь в одному місці, бо диспетчер жує хуї, або затор, або пустили на маршрут два замість десяти бусів, або ще щось. Що я оберу в такому випадку? Правильно - власний корч. Я стою в заторі разом з усіма в спеку без кондьора, коли запаркована вся смуга гт. Або їду на трамваї по розйобаним рельсам 5 кмч в якому ще пєчька працює. Або їду на траліку, у якого рога спадають на кожному повороті і тд. Нахуя мені це все, коли я можу обрати що? Правильо - свого корча. Це я просто про власний досвід при тому, що я за гт і хотів би ним постійно користуватись. Але у 99% я виберу або вело або авто або самокат або ще щось. Бо нинішня система гт про ущєрбність і неповагу до себе, а не про якісний сервіс, який забезпечує логістику в місті і вирішує конкретні задачі. На сьогодні це нєвєдома рандомна хуйня, якою ти або доїдеш або ні, або вмреш або ні, або всеодно поїдеш на маршшрутці або підеш пішки. І це можна продовжувати до нескінченності маршрутки я свідомо не рахую за якісний міський гт з ясних причин а що у нас мер робить, коли місто вимушено пересідає на авто, бо з міським транспортом жопа? Правильно, будує дворівневу розв'язку на околиці міста без будь-якої транспортної експертизи (хоча зараз комп'ютерне моделювання дає дуже точні розрахунки трафіку за невеликі кошти), обговорень (чи потрібні взагалі нові масштабні інфраструктурні проекти, що заборонені, під час війни). В той самий час, коли місто пройобує проект від всесвітнього банку на трамвай до палацу спорту, є недореконструйовані лінії трамваю на подолі, дврз, борщагівці, є нескінченні довгобуди метро на троєщину і виноградар, є розйобані і недієздатні структури комунального транспорту, є кількадесятків проривів труб щороку, є засрана лівньовка разом з руслами річок це тільки те, що прям тут і зараз згадалось. І це не цьогорічні питання. І це клічько має більшість в київраді і на ключових посадах в міській адміністрації не один рік. І це удар був в коаліції в верховній раді тому так, у нас буде дохуя заторів і покращення в цьому не буде в осяжному майбутньому Сообщение отредактировал zver - Jul 24 2023, 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 18th July 2025 - 6:40 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |