Помощь в выборе CPU (процессоров) |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7030-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Помощь в выборе CPU (процессоров) |
Console |
Пост
#1
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 11 286 С нами с: 23-March 08 ![]() |
Core i5-4430
Core i5-3470 Есть на выбор два проца... что выбирать... сейчас Core i5 2400 |
![]() ![]() |
Spectral |
Пост
#2
|
Благодарности: 2565 Репутация: ![]() ![]() Кошки-это хорошо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 21 618 С нами с: 2-July 07 ![]() |
За медные прокладки - если надумаешь - маякни. Туда не подойдет, маловат паз. Разве что сильно придавить что-бы оно форму приняло, края прижмет а серединка пузатенькая будет. Но так и подошву кулера попортить можно.ХЗ, может проц через месяц выгнет в ровное если там такая фольга слабенькая. Кста, взял be quiet! Dark Rock Pro 4, доволен качеством. Подошва фрезерована от центра а не рядами, идеально. Пакован крепежей под все сокеты в комплекте. Качество сборки тоже на высоте. Кто выбирает кулер - советую рассмотреть этот. Из "недостатков" габариты (не в каждый корпус запрешь) и цена. Флагман Ноктуа станет процентов на 30 дороже но на 30% эффективнее не будет. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 13th June 2025 - 21:11 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |