Сэндвич у супермаркетах Фора, Аналітика |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7063-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Сэндвич у супермаркетах Фора, Аналітика |
Graymen |
Пост
#1
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 238 С нами с: 7-May 07 ![]() |
Вітаю
Дуже цікавлять живі відгуки щодо даної продукції, для виправлення можливих помилок ! Якщо у Вас є час і Ви пробували цей продукт, прошу дати відгук З мене плюсік ![]() |
![]() ![]() |
Graymen |
Пост
#2
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 238 С нами с: 7-May 07 ![]() |
Вроде как такой подход позитивно скажется на сроке хранения продукта. Там же по гостам/шмостам на заправленную майонезом жёсткие ограничения.. Я хз, на самом деле, не технолог ![]() Просто раньше слышал от самых разных поваров в норм.заведосах, что заправленные салаты они исправно утилизируют чуть ли не через 3-5 часов после приготовления, так как не положено по санитарным нормам их дольше хранить, несмотря на охлаждение. Все совершенно наоборот Майонез консервант как и масло Не задумывались зачем шпроты заливают маслом ? ![]() тема на 1 страницу растянулась на 13.... вотэта поворот Я за это благодарен ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 17th July 2025 - 6:53 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |