Термопаста BeQuite! DC2 та рідкий метал BeQuite! DC2 Pro, Оригінали, свіжіше не буває |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6834-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Термопаста BeQuite! DC2 та рідкий метал BeQuite! DC2 Pro, Оригінали, свіжіше не буває |
Spleen |
Jan 18 2024, 8:55
Пост
|
Репутация: 858 Ветеран Группа: Пользователи Сообщений: 7 994 С нами с: 19-January 10 |
Доброго, Форум !
Є 2 упаковки термопасти BeQuite! DC2 тиц (брав Форумчанину одну під замовлення вчора. То заодно 2 штучки собі захопив. Але зараз на чистки нічого не приносять, а вдома передивився - ще минулих паст трохи лишились. Тож можу і продати, всеодно без діла скоріш за все до літа будуть лежати). Також нещодавно взяв рідкий метал BeQuite! DC2 Pro тиц - 1 упаковку. (планував використати на 6900ХТ, бо вона має холодний чіп, але гарячий хотспот, через що далі заводського розгону краще не гнати, а хотілося б. Та 6900ХТ виставлена на продаж: тема з MSI 6900XT GamingX . Відповідно РМ туди наносити тепер не стану, невідомо коли знадобиться). Ціна на пасту: 1 шт. - 210 грн 2 шт. - по 200 грн Ціна за рідкий метал: 310 грн * Самовивіз зі Срібнокільської * Зустріч в районі Славутича/Позняків/Осокорків/Харківської * Відправка Новою поштою. * Хто забере всі три упаковки - можлива відправка пеклом УкрПошти Можу додати Почайну на постійній основі, якщо напередодні домовитись. Варіанти зустрічі: на 10-у, 11-у 12-у або 13-у годину Ну і, за потреби, якось можу зрідка на Зеніт або Лівобережну, Київську Русанівку заскочити, також по попередній домовленності |
Упрощённая версия | Сейчас: 30th November 2024 - 7:26 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |