Помощь в выборе авто до 10,000$, советы и помощь при покупке авто |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7067-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Помощь в выборе авто до 10,000$, советы и помощь при покупке авто |
kizez |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 16 С нами с: 16-August 11 ![]() |
1.Kia Rio
2.Polo VW 3.Hyundai Accent Модели начиная с 2010 года . Интересно отзывы что больше кому нравится и совет что взять. Спасибо |
![]() ![]() |
Asuser |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 124 С нами с: 12-July 11 ![]() |
нарешті вчора отриманв водійське посвідчення. буду вдячний за пораду по вибору авто. Головні критерії - автоматична коробка більш меньш надійна, не дуже дорога в обслуговуванні, не універсал. Їзда в основному буде по місту іноді траса. Бюджет 10-11к з того на що дивлюся Nissan TIIDA Toyota Auris Hyundai i30 є сенс розглядати америку в цьому бюджеті? hyundai elantra чи vw jetta. дякую) Вставлю свої 5 копійок, так як коли купляв своє перше авто Rio 11 року в 22 році то трохи промахнувся, бо все поспішав купити - хотів поскоріше почати "вкатуватись". Найбільша помилка - це купити в комплектації барабан або щось біля того - в мене ззаду весла (влітку можна трохи приспустити задні вікна щоб швидше вихолодити салон або їхати взагалі так, якще не тотальна жаридло на вулиці, а з веслами це не зробиш, якщо на задньому ряді сидінь нікого немає), не було противотуманок (доставив), не було підігрівів сидінь (доставив), немає клімату, стабілізації ESP (враховуючи, що виїжджав сам взимку на відкриті площі потренуватися пустити машину боком наскільки це можливо та відчути її - то не вважаю, що це мінус, але точно треба їхати обережно і розраховувати тільки на себе), що може бути в топових Rio QBR/Accent RB (навіть безключовий в цих тачках міг бути)! Ось це взагалі маст хев, бо в руки мерзляк - немає підігріву руля (в перчатках катаюсь в гарний мінус), немає підігрівів зони двірників! Я б пожертвував жопогрійками заради теплого керма ![]() Якщо вибирати за один і той самий цінник: авто класом простіше на фарші або авто вище класом, але барабан, то моя відповідь буде на це очевидна - хай тачка буде простіша, але на фарші. Зараз дивлюся на хетчі $13-15 - (подобаються вони мені) по типу golf-клас - Ceed, i30, Cruze, Leon. Для міста як здається те що треба, та й от у Ріо - 500л багажнику, а щось габаритне хрін нормально залізе, хоча погрузочне наче велике. Сообщение отредактировал Asuser - Jan 18 2024, 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 20th July 2025 - 19:05 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |