Війна в Україні |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6943-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Війна в Україні |
dezmen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() No homo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 20 693 С нами с: 8-November 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
SPOTTY |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 161 С нами с: 6-June 14 ![]() |
Крутой ДартанЪян Так большинство балашовцев делают. Я во вторник буду у пк и давай поговорим касательно экономики. Я чуть в этом разбираюсь. 6 лет учился. Очень забавная идеология 5.10 Давай ![]() Только если ты 6 лет учился, то увидел бы, что большинство успешных стран работают по подобной схеме. И Балашов ее не создал, спи...дил и переименовал. Хай Бог милує, таких економістів в країні. Банально вкратце. В адекватный страха, про товарку: серяк. Кто виноват и где контроль? Таможня. У нас кто винват? Фоп/Тов (хотя тов вообще стремная тема купить без доков, ну да ладно). И так у нас во всем. По бизнесу, навесили РРО, докишмоки все дела. Пример: далеко ходить не нужно, та же Польша, доки не нужны, т.к. если товар попал в страну, значит белый, если что не так, пздц таможне, а не бизнесу. А у нас, все мать его наоборот. Это уже совершенно не относиться к теме, но реально все это жутко напрягает. Всем мира! |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 19th March 2025 - 7:35 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |