Лучшая пицца на заказ в Киеве |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7118-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Лучшая пицца на заказ в Киеве |
TeCe |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Активист ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 265 С нами с: 2-January 09 ![]() |
отзыв о Доминос на позняках:
заказали с женой пиццу и крылышки. жена ночью успела пообниматься с "белым", я дотерпел до следующего вечера. я сообщил им о ситуации - привезли боржоми и энтерасгель ... обидно то, что первый раз в жизни вот такой казус с отравлением. мы путешествуем, едим в разных странах и вот такой случай именно в Украине с пиццерией. ! |
![]() ![]() |
flatch |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() MusculaR BeaveR ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 172 С нами с: 10-October 09 ![]() |
течет пальмовая моцарелла, ничего хорошего в этих ларечных пицц нет, проверял состав ингридиентов. Всім привіт! А я для себе нещодавно відкрив піцу ресто сільпо (на дровах) І Ви знаєте, мені сподобалось, я навіть був здивований. Брали з дружиною салямі, гостру, сир з пліснявою + груша. Салямі - кул, єдине вони туди валять дуже багато соусу, але на смак непогано, плюс дуже смачне тісто, навіть борти. Груша з сиром, це прям дійсно смачно, кіт з собакеном також були в захваті ![]() Гостра, тут розчарування, думав горіти все буде, а х…й там, просто навазюкали зверху чорний перець і то все, але в іншому все дуже смачно. Раніше купляв тільки Домінос, але вони зараз трішки обарзіли з цінами, тому вже дуже давно від них відмовився. Якщо потрібна недорога, смачна піца, раджу спробувати ресто сільпо. Всім миру! Раньше мне нравилась только Мамамия, но посмотрел их сегодняшние цены... (большая от 500 грн) то Доминос самая дешевая пицца среди сетевых, еще и акции есть, правда акционны пиццы не о чем. А вот бургер пицца с сырным бортиком, довольно хороша Сообщение отредактировал flatch - Feb 20 2024, 8:43 |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 10th September 2025 - 2:56 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |