Повертатись із-за кордону чи ні?, Гарантована безпека і сум за батьківщиною |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6916-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Повертатись із-за кордону чи ні?, Гарантована безпека і сум за батьківщиною |
EKCTPEMICT |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 795 С нами с: 31-January 07 ![]() |
Багато знайомих із дітьми повертаються із Польщі додому. Одні повертаються до чоловіків, інші немає за що жити бо ж у Польщі оренда сильно дорожча. Зарплатня для біженців - не сильно вище мінімалки.
А є ті, хто повертається бо сумно без рідних, без своєї оселі, але з ризиками для здоровʼя бо ж кінця поки не видно. В селах подалі від критичної інфраструктури та фронту, куди ніколи не прилітало - відносно безпечно. А як можна порівняти з одного боку безпечне життя на чужині із поверненням дітей десь в умовний Фастів або Хмельницький де нехай невеликий шанс, але є отримати каліцтво після збиття Шахіда. Як пояснити доньці, що у неї не буде ручки або ніжки бо сімʼя дуже скучила за домом та приїхала назад жити в квартиру неподалік умовної військової частини, електропідстанції, залізничної станції тощо? |
![]() ![]() |
Midnight)sky |
Пост
|
Благодарности: 42126 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 146 С нами с: 30-September 07 ![]() |
Мы думали переехать в Германию, но потом почитав, что там надо ехать жить в каких то лагерях сразу откинули эту идею. Если у вас временная защита в другой стране, шансов получить 24 параграф на данный момент почти нет. Лавочку прикрыли, потому что украинцы почему-то решили, то временная защита это не протекция от войны, а возможность жить нахаляву и путешествовать куда хочешь.Отдавать почти 50% зп я не намерен Откуда вы весь этот бред берёте... Я сейчас плачу 28% налогов с моей зарплаты. В Украине с зарплаты я с работодателем вместе платили 47% налогов. Здесь работодатель только часть медстраховки покрывает, причем, она действуюет на мою неработающую супругу.Нет здесь таких налогов. Даже на самом херовом налоговом классе при средней зарплате налог максимум еле за 30% выскочит. Я думал что если найду работу перестанут платить помощь семье и заберут бесплатное жилье, если оно таково будет. Либо перестанут, либо пересчитают с учётом твоей зарплаты. |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 720 С нами с: 31-October 06 ![]() |
Откуда вы весь этот бред берёте... Я сейчас плачу 28% налогов с моей зарплаты. В Украине с зарплаты я с работодателем вместе платили 47% налогов. Здесь работодатель только часть медстраховки покрывает, причем, она действуюет на мою неработающую супругу. 1. непрацююча дружина це вже пільгова категорія ) 2. про те що роботодавець платить тільки медстраховку не правда. Перший ліпший калькулятор що видав гугл: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Social insurance contributions in Germany 2024 The Social Insurance Contributions are generally paid half by the employee and half by the employer. These contributions are obligatory, limited to a maximum fee, containing the following contributions: Pension Insurance: 18,6 % of the Gross Wage, will be paid by the employee and by the employer together, half by half. Unemployment Insurance: 2,6 % of the Gross Wage, will be paid by the employee and by the employer together, half by half. Health Insurance: 14,6 % of the Gross Wage as well as a additional contribution of approx. 1,70 % dependent to your insurance company, The half will be paid by the employer and the other half by the employee for both parts of the Health Insurance. If the salary of an employee is higher as a specific limit of 66.600 €, the employee will be able to change into a private health insurance. Care Insurance: 3,40 % of the Gross Wage, will be paid by the employee and by the employer together, half by half. The amount of Care Insurance will be reduced for employees having a child. тут одних тільки соцвзнесків під 40%, ти платиш тільки половину, роботодавець іншу половину. От розрахунок для самотнього робітника (1 група) з середньої зп 4.375,00 € (з вікіпедії): ![]() додай сюди що роботодавець ще має сплатити стільки ж соцвнесків (920,94) і в тебе сума поборів буде біля 48%. і це з середньої ЗП... далі відсоток буде тільки рости. думаете не стоит ждать принятия закона о мобилизации и выехать раньше? Ну саме по собі прийняття ні на що не вплине. Хіба паніка підніметься на ринку, якщо щось плануєш продавати. Але якщо вирішив їхати то нащо той закон чекати? Выбор у тебя небольшой - Англия, Ирландия. Канада? Австралія? Программы помощи беженцам уже либо закрывают либо уменьшают, так что выбора не так уж и много.. главное жилье на первое время. То програми для тимчасового захисту скорочують. Якщо вирішив мігрувати назавжди то вони тебе можуть і не торкатись. Я думал что если найду работу перестанут платить помощь семье и заберут бесплатное жилье, если оно таково будет. Я думаю точно что-то да уменьшат, но не утверждаю, информации я не нашел. Щось точно зменшать, але наприклад у Франції соц.житло не забирають. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 20th February 2025 - 1:13 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |