Кто использует VEGA.UA ?, Давайте подключусь по рефералке от Вас :) Дают обеим сторонам по 3 месяца бесплатно :) |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6817-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Кто использует VEGA.UA ?, Давайте подключусь по рефералке от Вас :) Дают обеим сторонам по 3 месяца бесплатно :) |
Spleen |
Nov 21 2021, 16:32
Пост
|
Репутация: 858 Ветеран Группа: Пользователи Сообщений: 7 987 С нами с: 19-January 10 |
Форум доброго !
Решил поменять IPNet на другого провайдера. На глаза попалась VEGA. У них сейчас акция с 3 месяцами без абонплаты. Если кто хочет - могу через Вашу рефералку подключиться ОПИСАНИЕ ПРОМО |
Dr.Sydorenko |
Sep 5 2024, 11:07
Пост
|
Репутация: 163 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 2 214 С нами с: 27-June 12 |
як же важко, коли у провайдера немає нормальної техпідтримки а лише безмозкі роботи на телефоні
вчора приблизно о 8-й ранку в статистику вписали мені 16,2 Тб отриманих даних і включили шейпер на 30к При чому, коли намагаєшся пояснити оператору техпідтримки що такого навіть теоретично не може бути і пропонуєш пояснити, як при фізичному обмеженні лінії швидкістю 1Gbit/sec я маю в статистиці швидкість 431.95Gbit/sec - воно підвисає, потім швидко перевантажується і повторює, що до мого ВайФай хтось підключився і все те накачав і я сам винен, бо у них так зафіксовано... На питання, звідки вона взяла що у мене є "вайфай" прогнозовано відповіді немає, бо "а як же інакше?" після 4 дзвінка попав на іншу операторку, яка не дуркувала і одразу визнала, що вони бачать ту ж статистику що і я і ніяк пояснити і допомогти не можуть. Зареєстрував кейс, вже добу чекаю здогадувався при підключенні, що той шейпер колись мене підкосить, але не думав що воно аж таке недолуге... |
Упрощённая версия | Сейчас: 12th November 2024 - 21:22 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |