Інвертор |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6831-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Інвертор |
fre1dz |
Jul 6 2024, 12:00
Пост
|
Репутация: 2879 котэ-перелякэ Группа: Пользователи Сообщений: 25 189 С нами с: 16-January 09 |
Чистий кіловат буде за очі, мені щоб комп працював. Бажано сьогодні, готовий приїхати забрати. Київ.
|
Banish |
Oct 28 2024, 17:49
Пост
|
Репутация: 647 ultra active user Группа: BANNED Сообщений: 13 599 С нами с: 17-December 09 |
Надеюсь, тс не будет против, если я в его теме отпишусь.
Предложите пжл инвертор, который одновременно будет тянуть: - керамический настенный обогреватель 500вт-1000вт; - 3 ноута по 90 вт - 2 моника - бойлер |
ballistic89 |
Oct 30 2024, 7:17
Пост
|
Репутация: 13 Дух Группа: - Пользователи - Сообщений: 116 С нами с: 2-March 19 |
Надеюсь, тс не будет против, если я в его теме отпишусь. Предложите пжл инвертор, который одновременно будет тянуть: - керамический настенный обогреватель 500вт-1000вт; - 3 ноута по 90 вт - 2 моника - бойлер тут чистая физика. Нужно смотреть на 48вольтовые системы. Я бы даже 24в побоялся ставить из-за больших токов. Тут 100а и выше, если 24в . 48в - это уже есть смысл в автономном инверторе с подключением солнца. А батарея к нему будет бабла стоить тоже будь здоров. |
Упрощённая версия | Сейчас: 26th November 2024 - 18:35 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |