Авторские права и провайдер, PROLINE |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6888-й день
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Авторские права и провайдер, PROLINE |
Balamut74 |
Jan 12 2025, 17:21
Пост
|
Репутация: 512 Юный падаван Группа: Пользователи Сообщений: 6 330 С нами с: 9-February 09 |
Заметил, что последние годы возможно усилился контроль за авторскими правами в мире.
Я со своим провайдером более 15 лет и за всё время от него письма 1-2 раза получал. Когда-то раздавал круглосуточно террабайтами и нормально, а тут за последние 30 дней аж два замечания, мол дядя, уполномоченный правами от Парамаунт ругается, что ты дескать Король Талсы раздаешь и Еллоустоун. С разных трекеров. Как я понимаю, какие-то дополнительные программы или смена программы (пользую uTorrent) не помогут? Я не знаю, как работает механизм, но дядя четко знает айпи, с какого раздается, какой файл и какого размера . Получается, скачал и нужно останавливать раздачу. Для трекеров с рейтингом не очень хороший вариант. Кто-то сталкивался? |
Smoking40 |
Jan 12 2025, 19:52
Пост
|
Репутация: 4 Дух Группа: - Пользователи - Сообщений: 59 С нами с: 3-January 18 |
Заметил, что последние годы возможно усилился контроль за авторскими правами в мире. Я со своим провайдером более 15 лет и за всё время от него письма 1-2 раза получал. Когда-то раздавал круглосуточно террабайтами и нормально, а тут за последние 30 дней аж два замечания, мол дядя, уполномоченный правами от Парамаунт ругается, что ты дескать Король Талсы раздаешь и Еллоустоун. С разных трекеров. Как я понимаю, какие-то дополнительные программы или смена программы (пользую uTorrent) не помогут? Я не знаю, как работает механизм, но дядя четко знает айпи, с какого раздается, какой файл и какого размера . Получается, скачал и нужно останавливать раздачу. Для трекеров с рейтингом не очень хороший вариант. Кто-то сталкивался? А зачем что то качать и раздавать.Если можно смотреть фильмы,сериалы онлайн. |
Balamut74 |
Jan 13 2025, 19:37
Пост
|
Репутация: 512 Юный падаван Группа: Пользователи Сообщений: 6 330 С нами с: 9-February 09 |
А зачем что то качать и раздавать.Если можно смотреть фильмы,сериалы онлайн. Ну, выше уже ответили. Качество - говно, куча рекламы, а еще самый сок, когда тебе показали 100500 рекламных роликов а фильм не загрузился, или загрузился, 1080 (по виду и не скажешь), а потом куяк - и дальше не хочет, только 720, потому что видите ли "у вас проблемы с интернетом". Не у них, а у меня, ага. Ну и плюс торренты - это святое, как ФИДО солидарность и всё такое. Мафия ) |
nedolyga1 |
Jan 14 2025, 12:15
Пост
|
Репутация: 143 Cтаршой Группа: Пользователи Сообщений: 825 С нами с: 28-June 09 |
Ну, выше уже ответили. Качество - говно, куча рекламы, а еще самый сок, когда тебе показали 100500 рекламных роликов а фильм не загрузился, или загрузился, 1080 (по виду и не скажешь), а потом куяк - и дальше не хочет, только 720, потому что видите ли "у вас проблемы с интернетом". Не у них, а у меня, ага. Ну и плюс торренты - это святое, как ФИДО солидарность и всё такое. Мафия ) Суб'єктивно, стосовно української аудиторії думаю співвідношення таке: 0,01 % всіх людей, хто дивиться фільми і серіали - усвідомлено з поваги до себе і потреби у комфорті качають і роздають на торентах в потрібній якості і з потрібними доріжками; 0,01 % всіх людей, хто дивиться фільми і серіали - усвідомлено платять підписку netflix чи щось типу - саме з поваги до себе і потреби у комфорті - заради потрібного їм контенту, і , можливо, навіть не здогадуються про існування торентів; 4,98 % всіх людей, хто дивиться фільми і серіали - мають базову підписку (або безкоштовну з рекламою непропускайкою ) мегого, світтіві чи кс тв - бо не склалось з тарілкою дома, телік є, новини треба якось вивести - і дивялться в перервах між ефірним що їм підсуне алгоритм рекомендацій.. 95 % всіх людей, хто дивиться фільми і серіали - дивляться "в інтернеті онлайн в гуглі ввели і на якийсь сайт попали"... ІМХО звісно, але думаю розподіл юзерів саме такий Це як з перемиканням розкладок на Alt+Shift у вінді - залізне правило - 99% юзерів завжди будуть готові терпіти роками муки, лиш би не витратити 5 хвилин щоб дізнатись що може бути краще і як це змінити |
Vaschek |
Jan 14 2025, 12:38
Пост
|
Репутация: 362 ultra active user Группа: Пользователи Сообщений: 14 954 С нами с: 11-October 07 |
Суб'єктивно, стосовно української аудиторії думаю співвідношення таке: 0,01 % всіх людей, хто дивиться фільми і серіали - усвідомлено з поваги до себе і потреби у комфорті качають і роздають на торентах в потрібній якості і з потрібними доріжками; 0,01 % всіх людей, хто дивиться фільми і серіали - усвідомлено платять підписку netflix чи щось типу - саме з поваги до себе і потреби у комфорті - заради потрібного їм контенту, і , можливо, навіть не здогадуються про існування торентів; 4,98 % всіх людей, хто дивиться фільми і серіали - мають базову підписку (або безкоштовну з рекламою непропускайкою ) мегого, світтіві чи кс тв - бо не склалось з тарілкою дома, телік є, новини треба якось вивести - і дивялться в перервах між ефірним що їм підсуне алгоритм рекомендацій.. 95 % всіх людей, хто дивиться фільми і серіали - дивляться "в інтернеті онлайн в гуглі ввели і на якийсь сайт попали"... ІМХО звісно, але думаю розподіл юзерів саме такий Це як з перемиканням розкладок на Alt+Shift у вінді - залізне правило - 99% юзерів завжди будуть готові терпіти роками муки, лиш би не витратити 5 хвилин щоб дізнатись що може бути краще і як це змінити Судячи з висновку, тільки ти що качають з торентів познали дзен |
Mad Dog |
Jan 14 2025, 12:59
Пост
|
Репутация: 112 Старожил Группа: Пользователи Сообщений: 3 687 С нами с: 31-October 06 |
Судячи з висновку, тільки ти що качають з торентів познали дзен так і є. Зайшов на головну сторінку цього сайту, перша новинка "Чорне таксі / Ночной разговор / Black Taxi (2024) | 1080p WEB-DL" як ви думаєте, що значить WEB-DL? Але всі ці ваші Нетфлікси х-ня, справжня якість буде тільки на торренті. |
Balamut74 |
Jan 14 2025, 14:36
Пост
|
|
Упрощённая версия | Сейчас: 22nd January 2025 - 19:05 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |