Медреформа и реальная жизнь, вопросы-ответы |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7066-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Медреформа и реальная жизнь, вопросы-ответы |
next1983 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 739 С нами с: 18-March 09 ![]() |
Карта распространения короновируса по Украине.
https://public.tableau.com/profile/publicvi...91301660/sheet0 https://www.president.gov.ua/news/zvernenny...onavirusu-60181 » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Медреформа под катом: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Сообщение отредактировал next1983 - Mar 16 2020, 19:41 |
![]() ![]() |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 778 С нами с: 31-October 06 ![]() |
Я не знаю каким местом ты читаешь. Гдя я хоть раз написал что я доктор? Капец, как у меня печет! У меня ооочень хорошие отношения с докторами одной из поликлиник. И есть возможность показать что и как работает со стороны доктора (да и системы в целом), чтобы максимально эффективно получить все по первичке (и частично по вторичке). Но это я, блин, топлю за корупцию! Не тяжело тебе жить НАСТОЛЬКО глупым? Дурний тут тільки ти. Всі твої повідомлення ДУЖЕ однобокі... і це не бік пацієнта. Те що ти невиліковно хворий не відміняє того факту що ти "топиш за корупцію та виправдовуєш все гівно що відбувається у медичній сфері, при цьому всьому погані тільки пацієнти, загниваючий захід і будь хто інший крім тих хто те гівно робить.". Видалив частину про "колег" з цитати. Це щось змінило? ні... бо це не змінює весь той маразм що ти пишеш. ну а аргумент про відносини з докторами це взагалі - ![]() ![]() Разница в абсолютной сумме! В Украине я на 90% уверен что ты получал часть зрп в конверте. И хорошо если это было 50/50, а не минималка и все остальное. Но корупция она ж исключительно у депутатов) Я дивлюсь ти в податках так само розумієшся як в медицині. ![]() Так, гівняна медицина у нас бо я у студентські роки підробляв з ЗП у конверті. ![]() Тільки ті ж конверти є і у Франції. Але там влада пішла трохи іншим шляхом, там до якоїсь суми доходу (здається 10к в рік) - ставка податку 0%. І всім пофіг на тих малозабезпечених хто підробляє. Але повернемось до України. Який відсоток з ПДФО потрапляє в бюджет України? Яка частка від загального бюджету становить ПДФО. На скільки виросте бюджет якщо станеться диво і українці заплатять на 10% ПДФО більше? чи навіть на нереальні 20% більші? І дуже складна частина для тебе: на скільки зменшиться дохід у бюджет з інших джерел бо люди не влили ці гроші в економіку а заплатили НДФЛ? Історії про боротьбу Гетманцева з дропами не чув? Які якраз для оплати "в конверті" і використовують, там теж платили 5% податку як ФОП. Але це все фігня, бо причину гівняної медицини я озвучив вище. нажаль твого розуму "пацієнта" не вистачило осилити те повідомлення. Ти як тупа вата кидаєш заготовлені повідомлення з методички. Всі офігенн, і мед. працівники і влада що робить такі шикарні реформи. У всьому винні пацієнти що колись отримували ЗП в конверті. ![]() Ну ок, спробує простіше пояснити. Гарний приклад від Віталіка з бюджетом Києва на 24 рік: 85,3 мільярда - загальна сума видатків; сфера освіти – понад 27,2 мільярда гривень транспорт, дорожнє господарство та зв’язок – більше 23,8 мільярда житлово-комунальне господарство – 8,2 мільярда соціальний захист – 7,8 мільярда охорона здоров’я – близько 6 мільярдів ... кінцевий документ передбачає сумарно 771 мільйон гривень на цільові програми підтримки військових «Підтримка киян – Захисників та Захисниць» та «Захисник Києва». Це менше 1% від усіх бюджетних видатків столиці. ти хоч в 10 раз заплати більше ПДФО не зміниться нічого... бо це не цільовий витрати і питання виключно в пріоритетах куди ті гроші виділяти. А тепер про чудо яке сталося без збільшення надходжень ПДФО. Після того як новина про менше одного відсотка на війну заполонила інет Віталька дуже швидко почав перевзуватись: Допомога військовим наступного року від громади столиці буде не меншою, ніж цього. А до кінця 2024-го вона, загалом, становитиме близько 10 млрд грн (минулого року було 7,5 млрд грн). Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив в ефірі телеканалу «Київ». Магія. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 20th July 2025 - 5:35 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |