Медреформа и реальная жизнь, вопросы-ответы |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7066-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Медреформа и реальная жизнь, вопросы-ответы |
next1983 |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 739 С нами с: 18-March 09 ![]() |
Карта распространения короновируса по Украине.
https://public.tableau.com/profile/publicvi...91301660/sheet0 https://www.president.gov.ua/news/zvernenny...onavirusu-60181 » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Медреформа под катом: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Сообщение отредактировал next1983 - Mar 16 2020, 19:41 |
![]() ![]() |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 778 С нами с: 31-October 06 ![]() |
Пфф, и в Украине есть необлагаемый минимум дохода гражданина. И? 17 грн? а тепер відкрий виписку по ЗП чи декларацію... ти бачиш щоб там з цих 17 грн не брались податки? ще одна тема в якій ти геть нічого не шариш? 60% экономики находится в тени, 40% получают в конвертах (если как-то светят зарплату). Конечно это ни на что не влияет. так ти про тінь нічого не казав. бо усі хабарі медиків, за які ти топиш, теж відносяться до цієї тіні. І от якби взяли всі ці гроші з тіні медиків і відправили у цільовий медичний фонд + перестали пилити кошти на медицині = зразу би все почало покращуватись. Але ж тобі краще виправдати друзів і повісити всіх собак на інших. ну і чого вже 40% якщо вище було 80%? В конвертах почали отримувати в два рази менше поки ти писав це повідомлення? ![]() Особенно то что налог в т.ч. и на медицину НАПРЯМУЮ зависит от заявленного официального размера зрп. Що таке податок на медицину? ![]() Немає у нас такого податку. Немає у нас нічого схожого на військовий збір але для медицини. І це основна проблем і відмінність від обов'язкового медичного страхування у цивілізованих країнах. Ну а ПДФО це не цільовий податок, більшість з нього навіть не потрапляє у бюджет України, вже не кажучи про медицину. Здається тільки четверта частина ПДФО потрапляє у бюджет України. Немає ніякої прямої залежності. Приклад з Віталіком не зміг осилити? Ти цитуєш якісь срані методички навіть не намагаючись розібратись у питання. Ты сам в соседней теме писал что купил три квартиры у застройщика. Заплатил бы налоги, глядишь и QNX смог бы операцию за счет государства сделать. Так что про коррупцию во власти - не тебе судить, раз сам такой же. Пане балабол всі податки до останньої копійки витрачені на ті квартири були сплачені, у банку пропали всі питання походження грошей коли я просто показав декларацію за минулий рік. Я та наївна людина, що повірили у майдан, у те що "треба починати з себе", у те шо мої податки та інвестиції зроблять країну кращою... Можете лошити... Гроші всраті, стало гірше. И да, я буду радоваться успехам государства, там где они действительно есть. Які успіхи? Медицина та і вся держава у сраці не без допомоги реформаторів. А радієш ти тут виключно за лікарів з якими у тебе хороші відносини. Ці відносини мабуть ще й твій сімейний бюджет наповнююь. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 20th July 2025 - 5:16 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |