Українська на форумі oday |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6937-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Українська на форумі oday |
gorblyk |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: BANNED Сообщений: 127 С нами с: 16-December 09 ![]() |
останнім часом колоти та різати в очі стало, форум намагається але шось не дуже. Інтерфейс російською, десь щось переклали, але не все.
Мене обурює викладання книг російською, викладання фільмів та мультиків російською, без Української озвучки... про сторінку головну, ну хоч би там треба давно все перекласти, і це прописано законом https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2704-19#Text стаття 27. Пропоную все ж зайнятися форумом належним чином, і перекласти всі меню та кнопки!!! Дякую! І кидайте вже свої помідори!!! З.І. (мене забанили на трекері за те що мене бісить російська в релізах, як не крутіть, це пропаганда російської культури) |
![]() ![]() |
BANDIT(filmmaniac) |
Пост
|
Благодарности: 355625 Репутация: ![]() ![]() Маньяк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 12 442 С нами с: 31-January 07 ![]() |
Так, у нас немає ресурсу зробити все й відразу.
На це може піти місяц, рік, роки. Ми ніколи не збирали грошей з користувачів. Що з приводу релізів: мінусувати можна тільки за неякісний реліз, але не коли він не сподобався. Релізер витрачає багато часу на те щоб віслідковувати всі новинки, шукати їх, потім додати всі аудіодоріжки, субтитри та викласти. Ми створуюємо максимально можливий якісний контент, якщо української доріжки не існує - то й чуда не буде, завжди залишаємо оригінальну. |
gorblyk |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: BANNED Сообщений: 127 С нами с: 16-December 09 ![]() |
Так, у нас немає ресурсу зробити все й відразу. На це може піти місяц, рік, роки. Ми ніколи не збирали грошей з користувачів. Що з приводу релізів: мінусувати можна тільки за неякісний реліз, але не коли він не сподобався. Релізер витрачає багато часу на те щоб віслідковувати всі новинки, шукати їх, потім додати всі аудіодоріжки, субтитри та викласти. Ми створуюємо максимально можливий якісний контент, якщо української доріжки не існує - то й чуда не буде, завжди залишаємо оригінальну. Місяці та роки були, закон підписаний Порошенко в 19-тому році!!! Про якісний контент, ага... Людина яка бездумно викладає російську озвучку виклала за 15 хвилин, нічого більше не роблячи!!! Скачавши з рутрекера!!! Людина релізер який буде зводити до купи в один файл купу доріжок і субтитрів, не прикріпить російську а видалить!! Так що тут не потрібно про труд релізера!!! (і це вже трохи офтоп, бо це вже переходить на обговорення мене, за що я отримав бан, це вже інша тема!!!) Я за то що, як нема української доріжки, то може треба заборонити викладати, а тим паче картинку на головній сторінці де красується постер з руснявим написом!!! |
Причина закрытия (JDDJ 27-02-2025): Розмова зайшла у глухий кут. Повна "українізація" форуму буде, коли виникне технічна можливість. Тримаймося разом! |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 12th March 2025 - 14:45 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |