Семья, отношения в паре с приходом войны/кризиса |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6972-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Семья, отношения в паре с приходом войны/кризиса |
Banish |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 13 599 С нами с: 17-December 09 ![]() |
Давайте поговорим об отношениях в семьях, об отношении в парах между мужчиной и женщиной, о их доверии друг-другу, об изменении их общих целей, об единоличных целях без партнера в паре/в семье с приходом войны/кризиса, осознанием последствий войны/кризиса.
Как меняются взаимоотношения/доверие/общие цели/общее будущее/личное будущее между близкими людьми или людьми в паре с приходом войны/кризиса с осознанием последствий войны/кризиса и построения своей жизни/планов уже без того человека с которым ты недавно был рядом/вместе. Сообщение отредактировал Banish - Jun 27 2024, 23:58 |
![]() ![]() |
vimpel |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Постоялец ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 762 С нами с: 4-October 08 ![]() |
Напряженность, конечно, есть. Но не так, что бы критично.
Жена пол года была в Испании - было сложнее. Есть друзья, которые выехали в начале войны за бугор (пацаны остались) - вот там-то все сложнее. За три года люди меняются, особенно дети Сообщение отредактировал vimpel - Feb 1 2025, 1:21 |
Per7ik |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 488 С нами с: 7-November 10 ![]() |
Напряженность, конечно, есть. Но не так, что бы критично. Жена пол года была в Испании - было сложнее. Есть друзья, которые выехали в начале войны за бугор (пацаны остались) - вот там-то все сложнее. За три года люди меняются, особенно дети Кто захотел найти выход и строить нормальные отношения, выехал из страны. Ибо покупать недвижимость, думать об ребенке в таких условиях очень и очень тупо |
SPOTTY |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 161 С нами с: 6-June 14 ![]() |
Кто захотел найти выход и строить нормальные отношения, выехал из страны. Ибо покупать недвижимость, думать об ребенке в таких условиях очень и очень тупо Не суди всех по себе, все не так однозначно. У меня банальный пример, товарищ, тоже так говорил. Выехал, типа я мощь, все сам и т.п. Оказывается, тетя в США проживает (давно вышла замуж за америна). Ну так, ясен пень кто помог, и работа не бей лежачего и все на мази. А тут с голой жопой в другую страну, кому мы там нужны? Ответ знаете. |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 734 С нами с: 31-October 06 ![]() |
|
SPOTTY |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 161 С нами с: 6-June 14 ![]() |
А в Україні з голою жопою ти комусь треба? ![]() Для тих хто з голою жопою легшої можливості кудись мігрувати вже мабуть ніколи не буде. Ну я образо сказал с голой жопой. Но с учетом, что я работаю на себя, помогаю ЗСУ (тех кого знаю лично, минуя всякие фонды), ну и благодаря своему делу, за 10 лет наладил себе комфорт. А там, в ЕС или где-либо придется пахать на дядю и что-то лучше, врядли мне светит. Поэтому, даже с меркантильной точки зрения, я как никто хочу, чтобы Украина не только сохранилась, но и состоялась! Но если глянуть трезво: а что у меня тут есть? Формально Ни...я. Поэтому с какой-то стороны я согласен с Вашим комментарием и я бы назвал свое положение аля "остаться тут или уехать" одним статусом: ВСЕ СЛОЖНО! |
Emissions |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() In Bass We Trust ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 13 813 С нами с: 5-January 10 ![]() |
придется пахать на дядю наче це шось погане, ніколи того не розумів коли кажуть, мабуть це якісь таргани в головах... у мене знайомий закрив свій типу бізнес і пішов працювати на так званого дядю бо: суттєво більше платять і шо головне стабільно, і гемороя суттєво менше Сообщение отредактировал Emissions - Feb 25 2025, 22:02 |
SPOTTY |
Пост
|
наче це шось погане, ніколи того не розумів коли кажуть, мабуть це якісь таргани в головах... у мене знайомий закрив свій типу бізнес і пішов працювати на так званого дядю бо: суттєво більше платять і шо головне стабільно, і гемороя суттєво менше Різниця в тому, що Ви мислете грошима, а я свободою. От дивіться: я працюю десь 1-2 години на добу, максимум, за місяць я працюю до 10 днів (НА МІСЯЦЬ), при цьому у мене є все. Спати лягаю десь о 2 ночі, прокидаюсь десь о 11-12 дня. Коли я буду там працювати на дядю, я буду пахати від зорі до зорі, можливо буде більше грошей (можливо, не факт), але мені буде не до них, бо я буду тільки пахати. Кожному своє. Є різниця між статусом життя і якістю! Ви просто ще до цього не прийшли ;-) Коли працюєш на дядю свободи набагато менше. Я у кращі часи їздив за рік пару разів на наше море, пару в гори, кудись на пару тижнів за бугор... і десь до місяця проживання як турист на природі. Правда я там теж працював, а не тільки бухав, але мене така робота влаштовує. При роботі на повну зайнятість на дядю і половину цього життя майже нереально втілити... Саме про це я і хотів сказати. Хто звик пахати на дядю, мене ніколои не зрозуміє. Мені кращє менше грошей - але свобода. Хоча, коли працюєш на себе і правильно виставив роботу, то грошей точно менше не буде. І тут повертаємось до теми... ну побудував ти собі умовне Межигір'я, купив машину з колесами побільше (може ще й з повним приводом) щоб просто їздити по дорогам і т.д. і не хочеш від цього всього комфорту відмовлятись. Але чи комфортно біля тебе твоїм близьким? Дивитись як летають ракети/дрони над головою, слухати сирени, навчатись у підвалах, дивитись фільм у кінотеатрі по декілька днів або проїххати сотню км у сервісний центр і не отримати послугу бо під час повітряних тривог вони не працюють, на руках безліч зброї, безліч людей з ПТСР на яких забила і влада і суспільство... цей список можна подовжувати довго. От і виходить, що у комфортні умови, з точки зору якоїсь людини, не хочуть повертатись їх близькі, бо у них інші критерії комфорту. Читаю твоє повідомлення і згадую себе після 14 року... майже такі самі думки були. Але зараз ситуація геть інша. Розумію, привід повний, британець, одразу кажу придбав до війни 2021 рік. Так от, початок війни, половинка поїхала, точніше я настояв. У 22 влітку повернулася, не змогла без мене, ну і з роботую там треш (в двох словах, нікому ми там не потрібні). Ми там нікому не потрібні, пофіг на освіту, там ти подмітайло. Тому, просто змінили дислокацію, де +- спокійно, хоча останні дні трохи збивали-літало, працюємо, платимо податки, допомагаємо хлопцям (сьогодні від нас ще одна ластівка 3Т поїхала куди треба) і віримо, що все буде Україна. Западу нужны рабы, но это не про нас ;-) Сообщение отредактировал SPOTTY - Mar 4 2025, 1:16 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 16th April 2025 - 20:02 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |