Семья, отношения в паре с приходом войны/кризиса |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6972-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Семья, отношения в паре с приходом войны/кризиса |
Banish |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 13 599 С нами с: 17-December 09 ![]() |
Давайте поговорим об отношениях в семьях, об отношении в парах между мужчиной и женщиной, о их доверии друг-другу, об изменении их общих целей, об единоличных целях без партнера в паре/в семье с приходом войны/кризиса, осознанием последствий войны/кризиса.
Как меняются взаимоотношения/доверие/общие цели/общее будущее/личное будущее между близкими людьми или людьми в паре с приходом войны/кризиса с осознанием последствий войны/кризиса и построения своей жизни/планов уже без того человека с которым ты недавно был рядом/вместе. Сообщение отредактировал Banish - Jun 27 2024, 23:58 |
![]() ![]() |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 734 С нами с: 31-October 06 ![]() |
Це що за гейклуб ви тут влаштували? Дивлюсь голубки ще й карму друг другу надручують.
ты свалил из Украины? вот и заёбывай своими писульками европейские форумы Так а форум в Україні? Чи всі адміни в Україні? Доменне ім'я навіть змінили, щоб не бути пов'язаними з Україною. Не набридло третій рік бігати за мною та придумувати цю маячню? То відяхи рахував які я в барахолці продава, тепер моє місцеположення відстежуєш... і все через якийсь мінімальний конфлікт з твоїм ватним другом, якого таки тут забанили. Cмешно, что мед дог постоянно накидывал на мои спокойные сообщения в теме про мобилизацию, что я якобы сижу забронированный (а это не так) и отправляю на войну обычных парней. А еще будто бы я давно свалил из Киева и где-то прячусь от войны в неизвестном направлении. Потом, когда я писал, что на мой взгляд, экономическая бронь справедливее, чем бронь сотрудников крупных корпораций типа охранников и кассиров АТБ, то дог гавкал, мол за меня должны воевать бедные работяги) а в итоге мед дог оказался зйобиком, который учит "глупых" украинцев как надо жить в Украине) ребят, то, что вы смогли накопить 10-15к зелени на взятку - не делает вас особеннымы и гениальными ![]() щось вирвав з контексту, десь підвердив, що ти балабол... Але хто за тебе має воювати так і не написав. написано так ніби я не правий, у тому що воюють бідні, і тут же вкінці сам написав таксу за яку можна не воювати. ![]() С начала войны я вообще не пытаюсь осуждать людей по любому их выбору, т.к. война на многое влияет, каждый поступает как считает нужным, но почему некоторые пытаются в чем-то унизить друхи, я не понимаю. балабол, все ти чудово розумієш. Саме ти розпочав цей срач. Ти почав принижувати товариша який виїхав у США, ти почав писати маячню про роботу на дядю та що як люди виїхали за бугор стають ніким і т.д. Саме ти тут почав принижувати вибір інших, а тепер вмикнув задню. ну і повертаючись до теми, я відправив у перші дні вторгнення своїх за бугор (навіть із собакою). Так хто егоїст? Я чи дебіли які не цінують життя та здоров'я своїх близьких? Про вартість вашого життя взагалі нема чого говорити, але рідні? Як вам кількість прильотів у не прифронтові міста останнім часом? Це те що заслуговують ваші рідні? Сообщение отредактировал Mad Dog - Apr 10 2025, 14:01 |
Midnight)sky |
Пост
|
Благодарности: 42126 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 155 С нами с: 30-September 07 ![]() |
Це те що заслуговують ваші рідні? Ну это уже личное дело каждого, конечно.Многие люди из-за границы на каникулы везут детей домой в Украину, что само по себе дикость, но это ж им решать. Знаю случаи, когда люди приехали в Европу после начала войны, жили не один год, и в одну из таких поездок домой с детьми в их дом попал КАБ, все погибли. Сообщение отредактировал Midnight)sky - Apr 10 2025, 14:20 |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 734 С нами с: 31-October 06 ![]() |
|
Midnight)sky |
Пост
|
Благодарности: 42126 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 155 С нами с: 30-September 07 ![]() |
В розрізі даної теми не кожного, а якраз родини. С точки зрения сохранения жизней - это рационально. Но в то же время из-за длительного проживания раздельно многие семьи распадаются.Я особисто знаю випадки коли дружини та діти хотіли виїхати, але чоловіки були категорично проти, типу всі мають сидіти разом. Звісно ніхто нікуди не поїхав. |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 16th April 2025 - 20:14 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |