Семья, отношения в паре с приходом войны/кризиса |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 6974-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Семья, отношения в паре с приходом войны/кризиса |
Banish |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: BANNED Сообщений: 13 599 С нами с: 17-December 09 ![]() |
Давайте поговорим об отношениях в семьях, об отношении в парах между мужчиной и женщиной, о их доверии друг-другу, об изменении их общих целей, об единоличных целях без партнера в паре/в семье с приходом войны/кризиса, осознанием последствий войны/кризиса.
Как меняются взаимоотношения/доверие/общие цели/общее будущее/личное будущее между близкими людьми или людьми в паре с приходом войны/кризиса с осознанием последствий войны/кризиса и построения своей жизни/планов уже без того человека с которым ты недавно был рядом/вместе. Сообщение отредактировал Banish - Jun 27 2024, 23:58 |
![]() ![]() |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 734 С нами с: 31-October 06 ![]() |
С точки зрения сохранения жизней - это рационально. Но в то же время из-за длительного проживания раздельно многие семьи распадаются. в Україні багато розлучень було і в краще роки. Десь кожен третій шлюб розпадався. Життя окремо звісно додасть відсоток розлучень, але ІМХО це буде незначна цифра. Я з дружиною бачився частіше ніж ті хто пішли воювати... Але чогось ніхто не приводить приклад, що армія руйнує сім'ї. При чому там довге розлучення делеко не основна причина. Он забыл упомянуть, что каждая семья самостоятельно выбирает. не забув. Навіть приклад привів коли хотіли виїхати, а чоловіки їх не пустили. Судячи із твоїх дописів у тебе схожа ситуація. Ні про які компроміси у твоїх дописів не йшлось. У меня девушка точно также была отправлена вначале войны в Польшу, потом переехала в Германию. Через 2мес вернулась по понятным причинам. Бо розповів коханій ту саму маячню що і тут на форумі? Що вона як виїхала за кордон стала ніким? Що без якогось міфічно родича вона там нічого не доб'ється? Ще ж мабуть про її голу жопу згадав яка там теж нікому не потрібна? Офігенна підтримка коханої. ![]() Це якраз випадок: ми подумали і я вирішив. Але як треба взяти на себе відповідальність то тіче моча по трубам з розповіддю, що це було самостійне рішення родини... Mad Dog уходит в будку ебанько, который засрал все темы своим гавканьем пересрал весь флейм и полез в другие разделы тебе уже неоднократно пояснили, но ты продолжаешь гнуть свою упоротую линию общаешься с другими адекватно и нормально — тебя никто не трогает бычишь — идёшь нахер Іронія тут в тому, що лише ти один прийшов бичити у цю тему. Навіть Danny, що в інтернет без гівна та вентилятора не виходить, і то щось по темі пробував писати. Якби ці самі повідомлення були написані під іншим ніком/аватаркою ти б сюди навіть не зайшов. А так моя аватарка для тебе як, червона ганчірка для бика. |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 627 С нами с: 23-December 13 ![]() |
Іронія тут в тому, що лише ти один прийшов бичити у цю тему. Навіть Danny, що в інтернет без гівна та вентилятора не виходить, і то щось по темі пробував писати. Якби ці самі повідомлення були написані під іншим ніком/аватаркою ти б сюди навіть не зайшов. А так моя аватарка для тебе як, червона ганчірка для бика. тебе ещё не надоело искать в каждом врага, а себя ставить на ступеньку выше других? (риторический вопрос) возьми темы, в которых ты отметился с 2022 года везде срачЪ, виновником которого являешься ты |
Mad Dog |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 734 С нами с: 31-October 06 ![]() |
тебе ещё не надоело искать в каждом врага Так це ж ти вже декілька років за мною бігаєш... Срачі то нормально, саме в них народжується істина. Отримати інколи бан теж нормально. Але у згаданому тобою 22 році від тебе у мене не було банів при тих же срачах... а от після скарги на тебе де ти топив за ватана, якого потім забанили, то цих банів стало десятки... то може не в срачах проблема, а у твоїй образі? (риторичне питання, факти вже все сказали самі за себе) ![]() Ситуація конкретно у цій темі. Чувак розповідає якусь маячню, що за бугром можна працювати тільки на дядю, ти там будеш ніким і т.д. Яка у мене має бути реакція якщо я маю реєстрацію підприємця за бугром? І це історія не який я офігенний, а як не складно стати підприємцем за бугром: є спеціалізовані пабліки на бізнес тематику, є російсько/україномовні юристи що консультують за гроші, держава взагалі і знижки різноманітні робить (деякі перший рік, деякі по сумі обороту)... тільки йди і щось роби. Це якраз не я себе тут вище всіх поставив. І не я спочатку принижую інших а потім пишу "я вообще не пытаюсь осуждать людей по любому их выбору". І от таких тварин треба ставити на своє місце. Але через образу за ватного друга тобі не зрозуміти. |
JDDJ |
Пост
|
Благодарности: 587 Репутация: ![]() ![]() 0day rescue ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 80 627 С нами с: 23-December 13 ![]() |
Так це ж ти вже декілька років за мною бігаєш... Срачі то нормально, саме в них народжується істина. Отримати інколи бан теж нормально. Але у згаданому тобою 22 році від тебе у мене не було банів при тих же срачах... а от після скарги на тебе де ти топив за ватана, якого потім забанили, то цих банів стало десятки... то може не в срачах проблема, а у твоїй образі? (риторичне питання, факти вже все сказали самі за себе) ![]() Ситуація конкретно у цій темі. Чувак розповідає якусь маячню, що за бугром можна працювати тільки на дядю, ти там будеш ніким і т.д. Яка у мене має бути реакція якщо я маю реєстрацію підприємця за бугром? І це історія не який я офігенний, а як не складно стати підприємцем за бугром: є спеціалізовані пабліки на бізнес тематику, є російсько/україномовні юристи що консультують за гроші, держава взагалі і знижки різноманітні робить (деякі перший рік, деякі по сумі обороту)... тільки йди і щось роби. Це якраз не я себе тут вище всіх поставив. І не я спочатку принижую інших а потім пишу "я вообще не пытаюсь осуждать людей по любому их выбору". І от таких тварин треба ставити на своє місце. Але через образу за ватного друга тобі не зрозуміти. кто за тобой бегает? ты упоротый, как и трамп? веди себя нормально и никто тебя трогать не будет, "неженка" и "жертва" где я "топил за ватана"? ты реально на голову отбитый. и тебе куча людей тогда ответили напомнить ту ситуацию? три тела: ты и ещё 2, бегали друг за другом на устные предупреждения никак не реагировали как только прилетело наказание, начались слюни, грязь и брызги у меня никаких "образ" нет а твои "факты" из разряда руснявого говна: сам придумал, сам накинул что касается этой темы: тебе юзер ответил, касаемо себя но тебе похер абсолютно ты прёшь и навешиваешь на него свои "хотелки" так что в последний раз и уже без предупреждений пруфы скинь: про друга, ватана, обиды и прочую херню юзер высказал своё мнение в этой теме но тебе этого мало, нудно, скучно и ты перешёл снова берега и да, как раз ты и восхваляешь себя любимого под постоянные срачи меняться не собираешься? приятного плаванья в Европе |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 19th April 2025 - 4:38 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |