Проблема видеокарты (видеоадаптера), сгорела видяха (GPU), артефакты, полосы, черный экран, реболл, прогрев |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7108-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Проблема видеокарты (видеоадаптера), сгорела видяха (GPU), артефакты, полосы, черный экран, реболл, прогрев |
tarabarov |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 164 С нами с: 20-December 10 ![]() |
Добрый день! Приказала долго жить видеокарта xfx 7870. Визуально: проблемы по питанию, выгорел полевик с маркировкой SM4373 co84m. Есть товарищи, которые могут вернуть её к жизни? И цену вопроса, если можно.
|
![]() ![]() |
Spleen |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 8 104 С нами с: 19-January 10 ![]() |
привіт! може тут є такі у кого так ж відяха, ASUS TUF RTX3080 O10G V2 GAMING? після пів години гри у Редемшн 2, у 4к, пам'ять розігрівається аж до 105 градусів!! чи це нормально? в гуглі прочитав що це відома проблема цих потужних карт але не розумію це норм чи ні. Нажаль, це проблема багатьох 3080/3080Ti/3090/3090Ti.. АЛЕ. У цій карті нормальний окремий охлад на VRAM. 105 не має бути. Треба чи прокладки замінити, чи навіть банально перевірити затяжку гвинтів. Для данной модели стандартом является 100С. Термопрокладками особо маяться не рекомендую. Если испытываете дискомфорт - лучше продайте её и купите другую модель. Не знаю. Наче як 85-90 для неї типові цифри по VRAM. Якраз прокладки можуть і порішать. Але це не 3 копійки, тож дійсно простіше продати. пишу апдейт! виявляється у моєму корпусі було дуже мало місця під відахою для відводу теплого повітря. я перевірив свою відаху у знайомого у більш просторому корпусі і температура була значно меншою. і це при тому що у знайомого була не найкраща вентиляція корпусу і зовсім не налаштовані вентилятори. я замінив свій корпус на більш просторий, гарно налаштував кулери у корпусі і тепер температура пам'яті на карті тримається не більше 80 градусів!! різниця просто величезна! Ого. Ото було їй тісно.. Таке бува, але коли прям повністю перекрити доступ повітря.. Мінус 25 градусів - це прям Вам дзвіночок розстатись з поточним корпусом ![]() Здравствуйте. Есть видеокарта rx 580 rog, Целесообразно ли заниматься ее ремонтом? Вартість такої б.в. карти біля 3000 грн зараз. Ремонт обійдеться явно не в 500 грн, тож я б не морочився. |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 31st August 2025 - 12:14 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |