Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7127-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 |
core499 |
![]()
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Дух Группа: Пользователи Сообщений: 12 С нами с: 1-December 14 ![]() |
Не поспішаючи продам свій електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2.
Самокат в чудовому технічному і косметичному стані. Оригінал. Прив'язується до MiHome. При купівлі обов’язково підключимо до вашого акаунту. Напевно найкращий самокат у своєму класі. Вага 14 кг, тому легко переноситься однією рукою дорослої людини та компактний щоб покласти в багажник машини. Також можна перевозити його в метро. Потужний та дуже надійний мотор 300W. Запас ходу до 45 км (але я ніколи на таку довжину його не використовував)). Виїжджав тільки на короткі прогулянки чи по справах в межах 5км. Їздив обережно. Перед бордюрами завжди гальмував і з них не стрибав. Падінь чи аварій не було. Завжди гальмував рекуперацією, щоб зберегти гальма. Регулярно підкачував колеса компресором Xiaomi, щоб був стабільний тиск. Використовувався тільки в суху і теплу погоду (ніяких зим чи дощів). Зберігався завжди в квартирі. Жодних вкладень не потребує. Все працює справно та чудово. Разом з самокатом ви отримаєте: - оригінальний зарядний пристрій Xiaomi. - додатковий зарядний пристрій (не оригінальний, просто в мене він є і я без проблем можу його вам подарувати). - перехідник для більш зручної підкачки колес (купив, але так і не користувався). Єдина причина продажу - перехід на інший, більш дорожчий самокат. Продаж не терміновий, тому попрошу без торгу. З радістю покажу і все розкажу про самокат при зустрічі. Без проблем зможете зробити тест драйв та все перевірити. Територіально - Київ , Нивки. Сміливо пишіть та дзвоніть ![]() Ціна: 9.999грн Ціна одна з самих можливих низьких. Контакти: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Фото: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 19th September 2025 - 9:09 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |