Наши поезда самые поездатые поезда в мире!, или корейское "чудо" на просторах Украины |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7117-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Наши поезда самые поездатые поезда в мире!, или корейское "чудо" на просторах Украины |
ЛиС |
Пост
|
Репутация: ![]() ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 577 С нами с: 27-October 06 ![]() |
Может кому интересно будет
|
![]() ![]() |
Midnight)sky |
Пост
|
Благодарности: 42126 Репутация: ![]() ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 179 С нами с: 30-September 07 ![]() |
Це проблема не лише УЗ, а держави вцілому. Собственно, я и не спорю. Ви забули ще один момент. На ДБ окрім, влассне, ДБ є ще купа "сторонніх" операторів. Той же Флікстрейн, Нордтрейн і т.д. В том и дело, что все те поезда, которые я насчитал, это только DB (ICE), если добавить туда тот же фликстрейн, то их ещё больше станет.Да бл напрямкия... Не повірите! Всі - і нові напрямки, і середній ремонт колії завжди збирається на т.зв. "інвертарних" рейках довжиною 25 метрів. Довше просто не бере колієукладочний кран. Потім іде процес обкатки РШР(рельшо-шпальної решітки), а через певну кількість пропущених через ці колії тонно-кілометрів брутто привозять пліті довжиною 800 метрів, і мін[b]яють інвертарні рейки на пліті. А далі спеціальна колієзварювальна машина зварює ці пліті в довжину від 1.5км до довжини повністю на перегін(від станції до станції), якщо автоблокування на перегоні системи АБТК(автоблокування з тоновими рейковими колами) А ділянки з "тудух-дудух" - це Львівська залізниця, де на деяких ділянках ще з певних причин лежать дерев'яні шпали, і там пліті вкласти просто не можливо. Безстикова колія може бути лише на бетонних шпалах. Ну і залишаються ще стики на станціях(стрілки, ізолюючі стики і т.п.) Я честно прочитал это раза 4, но я не силён в технических вопросах, и смотрю на ситуацию чисто с точки зрения потребителя - комфорт (долбёж стыков по мозгам, мотыляние состава из стороны в сторону и запредельная средняя скорость, порой доходящая до 35 км/ч) и стоимость.А ділянки з "тудух-дудух" - це Львівська залізниця, де на деяких ділянках ще з певних причин лежать дерев'яні шпали, і там пліті вкласти просто не можливо. Безстикова колія може бути лише на бетонних шпалах. Ну і залишаються ще стики на станціях(стрілки, ізолюючі стики і т.п.) В смысле? Я ездил по разным направлениям (Киев, Днепр, Одесса, Львов, Ивано-Франковск, Харьков) и вот это "ту-дух" было абсолютно везде на всех перегонах. Или за те 2 года, которые я не езжу УЗ, заварили все рельсы по этим направлениям? |
![]() ![]() |
![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 9th September 2025 - 11:11 |
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |