Наши поезда самые поездатые поезда в мире!, или корейское "чудо" на просторах Украины |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7265-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Наши поезда самые поездатые поезда в мире!, или корейское "чудо" на просторах Украины |
| ЛиС |
Пост
|
|
Репутация: 430 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 635 С нами с: 27-October 06 |
Трохи відредагував
» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Сообщение отредактировал ЛиС - Nov 29 2025, 20:50 |
![]() ![]() |
| ЛиС |
Пост
|
|
Репутация: 430 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 635 С нами с: 27-October 06 |
Може тому що один балабол почав розповідати про "тотальні" запізнення? а тепер тупо включив задню та пропустити це ключове слово. Не треба свої фантазії перекладати на мене. Я писав про тотальні запізнення в Німеччині і Польщі а не про всю Європу. Можна ще Угорщину сюди додати. Ті ж швейцарці і данці обмежили купу транскордонних поїздів з ДБ найближчими прикордонними станціями, щоб заради них не ламати власні графіки.Запізнення є скрізь. Знову про ту ж Італію. Приходиш на вокзал, а твій потяг скасували через страйки. Наступний потяг через годину і о чудо, тебе туди пускають... а ну розкажи що було б в Україні при таких розкладах. Для Італії чи Німеччини страйки досить поширена практика, інколи по декілька разів на рік. У нас останні страйки на залізниці були в середині 90х, і більше локальні, ніж глобальні(по всій УЗ одразу). Тоді пасажирські поїзди не скасовували, бо знаходилися свої "штрейкбрехери". Але це більше стосувалося "внутрішньої кухні", яку з вікна вагона не видно. Як би у випатку глобального страйку вело себе керівництво УЗ - не знаю.Типу до 22 року було по іншому? Вбий у Гугл запит типу "Укрзалізниці дефіцит кадрів" з датою до 22 року і ти отримаєш купу таких самих новин. При чому я майже впевнений, що молодь на нижніх посадах, що тоді що зараз отримувала менше ніж касир/охорона у супермаркеті. Я правий? Чому саме 22? Мені і гуглити не треба, я прекрасно все бачу "зсередини". Це системна проблема, яка тягнеться ще з часів Яника і його команди, коли з формулюванням "з метою збереження кадрового персоналу" почали виганяти у відпустки без збереження ЗП з формулюванням "за сімейними обставинами". Потім пішли звернення до судів від працівників, і формулювання переробили про "змінений режим роботи (4 дня на тиждень для "щоденних" працівників, і зменшення робочих годин на місяць для змінних "з оплатою згідно відпрацьованого часу". При цьому обʼєм робіт тільки збільшувався, бо люди звільнялися з таким підходом, а завдання нікуди не ділися, і їх треба було виконувати. Окрім цього деякий час був абсолютно тупий порядок прийому на роботу чи переведення між організаціями, який запровадило чергове "правління" - погодження чере главк. Дочка свого часу так влаштовулася після технікуму. Поки в ФБ не написав гнівний допис, то мало не 3 місяці чекали "погодження". А потім "чарівним чином" після публікації за 2 години "погодили". Причому раптово "погодили" прийом ще декільком організаціям одразу. Ми потім довго сміялися з колегами з інших підрозділів, що добре "кинув каменюку у болото, аж жаби заквакали". До створення всіляких "правліннь" і "наблядових рад" питаня такого характеру вирішувались за годину максимум - "підходите-не підходите нам" Про молодь і нижні посади звісно праві.не знаєш яка була середня ЗП на момент звільнення Бальчун та зараз? Не здивуюсь якщо зараз буде ще й більша (у валюті). А середня температура по лікарні 36.6 з урахуванням моргу та реанімації Плюс зараз у УЗ є офігенний козир... бронь. Не повірите! Цей "козир" є ще з часів перших мобілізацій 14-15 року. Але бажаючих навіть після повномасштабки суттєво не побільшало. Так, дехто з раніше звільнившихся повернувся, але знову таки в переважній більшості - не молоді, а навпаки люди середнього-передпенсійного віку, щоб по ТЦК не тягали. Ті. хто прийшов суто заради "броні" одразу звільняться, як тільки в ній відпаде необхідність. Яж писав про це вище, але Ви як завжди "читаєте "по діагоналі" |
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 4th February 2026 - 0:41 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |