Наши поезда самые поездатые поезда в мире!, или корейское "чудо" на просторах Украины |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7168-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Наши поезда самые поездатые поезда в мире!, или корейское "чудо" на просторах Украины |
| ЛиС |
Пост
|
|
Репутация: 429 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6 597 С нами с: 27-October 06 |
Может кому интересно будет
Випадково натрапив. Декого з цих людей знаю особисто - були моїми наставниками. Зрозуміло, що це частково постановочний фільм, але... Сообщение отредактировал ЛиС - Oct 22 2025, 1:41 |
![]() ![]() |
| Midnight)sky |
Пост
|
|
Благодарности: 42126 Репутация: 2758 ![]() ultra active user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 19 190 С нами с: 30-September 07 |
А може серед полів біля Гамбурга простояти 1.5 години без оголошень і пояснення причин. І таке буває. І в Україні, якщо є можливість/необхідність об'їжджають. Возможно, я неправильно изъясняюсь. У кого больше шансов накосячить, у того, кто пробует, или кто вообще ничего не делает? Конечно, может и 1.5, и 3 часа стоять. Но там, где в Германии проезжает 50 поездов, в Украине едет 3. Конечно, и диспетчеры украинские лучше и чётче работают, просто потому что работы мало.Так, можеш. І наступний ІС стає по заселенню як ранкова електричка в суботу на Коязятин. По опыту говоришь? Потому что я такого ещё не видел ни разу, редко можно увидеть поезд, загруженный на 70%. Недавно ехали из Мюнхена, в одном из вагонов (в нашем) не работал кондиционер, всех попросили пересесть в другие вагоны. Другие вагоны разницы в загруженности людьми не почуствовали.Доречі, а посадка не на ІС, а на "нічні" поїзди з кушетами(лежачими місцями) теж працює? Цього моменту я не знаю, бо не стикався. Не работает.Good afternoon, the arrival of your today's journey with ICE 579 in Frankfurt(Main)Hbf is delayed by 25 minutes. Because of the scheduling change, your original ticket is now valid on any route to your original destination with any of DB's long-distance (ICE, IC, EC) or regional (RE, RB, IRE, S-Bahn) trains. You can choose a later connection, and you can also travel earlier in the day on your original travel date. Hallo, В последней цитате опоздание было 138 минут, да.jeden Tag setzen wir viel in Bewegung, um die Reisen unserer Fahrgäste reibungslos und angenehm zu gestalten. Leider mussten Sie kürzlich erleben, dass wir diesem Anspruch nicht gerecht werden konnten. Dafür möchten wir uns bei Ihnen entschuldigen. Als kleine Wiedergutmachung überreichen wir Ihnen heute einen Aktionsgutschein* über 25 Euro, den Sie nach Ihren Wünschen 3 Monate auf bahn.de oder im DB Navigator einlösen können. Регулярні запізнення 30-40-50+ хвилин багатьох поїздів, особливо регіоналів. Через що часто "розвалюється" стиковка з наступним поїдом, бо в багатьох випадках передбачається 15-20 хвилин на пересадку, і можна непогано так "застрягти" на пару годин., особливо в вечірній час. Опять же, никто не говорит, что это не так, и дойче бан лучший перевозчик на свете. Но есть люди, живущие в розовых мечтах, а есть те, кто корректирует планы под реальность. Если мне на ДБ нужно попасть в другой город чтоб успеть на самолёт, я приеду туда сильно заранее, а если прямого поезда нет, то я буду планировать стыковку минимум минут 50. Да, лучше подождать лишний час, чем как в Украине сесть на 1 из 2 поездов в сутки и ждать на вокзале часов 7. Просто потому что поезда нихера не ездят. |
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 30th October 2025 - 8:35 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |