Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7168-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Наши поезда самые поездатые поезда в мире!, или корейское "чудо" на просторах Украины

ЛиС
Jan 4 2015, 2:45

Пост #1

Ветеран

С нами с: 27-October 06

Может кому интересно будет

Текущее содержание пути

Випадково натрапив. Декого з цих людей знаю особисто - були моїми наставниками.

undefined

Зрозуміло, що це частково постановочний фільм, але...

Сообщение отредактировал ЛиС - Oct 22 2025, 1:41
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Ответов
ЛиС
Sep 9 2025, 12:46

Пост #2

Ветеран

С нами с: 27-October 06

(Midnight)sky @ Sep 9 2025, 12:17) Перейти к цитате
Возможно, я неправильно изъясняюсь. У кого больше шансов накосячить, у того, кто пробует, или кто вообще ничего не делает? Конечно, может и 1.5, и 3 часа стоять. Но там, где в Германии проезжает 50 поездов, в Украине едет 3. Конечно, и диспетчеры украинские лучше и чётче работают, просто потому что работы мало.
Безумовно, що на ДБ значно більше пасажирських поїздів, а зараз в Україні їх взагалі мало. Я порівнюю ситуації, коли було до 80-100 пар на добу всіх поїздів, а не лише пасажирських. Якраз з суто пасажирськими не треба сильно ламати голову, яка його довжина чи вага і де у випадку чого обігнати один одним. Вантажних значно менше, і всі теж короткі і легкі.
По опыту говоришь? Потому что я такого ещё не видел ни разу, редко можно увидеть поезд, загруженный на 70%.
Майже. Дружина їхала з Берліна в Гамбург, десь навіть фотки спеціально зробила. Можливо просто так співпало, в сусідніх вагонах наповненість не перевіряла. Але на посадку народу було дофіга. Також подібне дуже полюбляють поляки якраз на напрямку Перемишль-Берлін - спочатку продати квитки з місцями, а потім белімітно квитки без гарантованого місця.

Опять же, никто не говорит, что это не так, и дойче бан лучший перевозчик на свете. Но есть люди, живущие в розовых мечтах, а есть те, кто корректирует планы под реальность.
В ДБ-навігаторі можна одразу закласти час на пересадку (наприклад мінімально 45 хв) бо стандартні він може і 5-6 хвилинні порахувати
Ну он Mad Dog стверджує що він ніяких запізнень не бачив, і що я брешу.
Доречі, не знаю з чим повʼязано, але у оператора Nordbahn запізнень майже немає. Можливо вони просто катаються по менш завантаженій дільниці.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Сообщения в этой теме
37 Страницы   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 30th October 2025 - 11:03
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.