Помощь в выборе, Помогу с выбором бытовой техники |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7181-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Помощь в выборе, Помогу с выбором бытовой техники |
| flatch |
Пост
|
|
Репутация: 332 ![]() MusculaR BeaveR ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 175 С нами с: 10-October 09 |
Какой выбрать щас хотя бы по фирме и мощности стационарный блендер? Цена 1000+
нужно измельчать овощи, фрукты ну и возможно орешки там будут Сообщение отредактировал flatch - Jun 26 2015, 10:30 |
![]() ![]() |
| Мітяй |
Пост
|
|
Репутация: 89 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 803 С нами с: 12-March 15 |
Всіх вітаю! Всім хто відписався в ПМ та рєпу - дякую! В підсумку взяв акустику Dali Ikon 6 mk1, поки чекаю підсилювач Denon PMA-1560, з’єднав її з ресівером Onkyo TX-NR 808, вже грає фантастично, залишилось знайти гарні дроти, щоб не за всі гроші світу, зараз стоять Van den Hull, та з часом докупити гарний вініл. Як тільки зберу всю систему, закину фото. Додам по акустиці, можливо комусь з часом знадобиться інфа, це краще, що я особисто чув на сьогоднішній день, всі жанри відіграють неперевершено, саме ця серія mk1, ті що виготовлені в Данії, неперевершена. Всім дякую за інтерес до теми. Всіх вітаю, крім підарів! Коротше, пройшло досить не мало часу від останнього повідомлення, тому ділюся враженнями, так як на період війни завʼязав зі своїм хоббі, риболовлею, вирішив захопитися музикою. Почав з 2024 року складати систему. Що на зараз вийшло, і чим дуже хочу поділитися, можливо комусь дійсно стане в нагоді, так як познайомився з дуже крутими майстрами своєї справи. Акустика: Dali Ikon6 mkI Підсилювач: Denon PMA - 1560, після того, як він приїхав - зрозумів, що ресівер це повна шляпа! Склав це все, приєднав блютуз за 1000 грн, на ньому написано hi-fi 😂, подумав, ну все склав систему, грає норм, але сука, не вистачало деталізації, гучності, всієї картини в кожній композиції. Почав шукати в неті, переглядати ютюб, особливо нічого цікавого не знайшов, та й досвіду в цьому не так багато, заліз на лох.юа, познайомився з людиною, яка продавала ідентичну акустику, почали спілкуватися, роззнайомилися, і він у мене запитує, а що у тебе за джерело звуку, кажу блютуз, він поржав, каже ні, потрібен або ЦАП, пбо СД дека, або вініл програвач. Зробив акустичні заміри через прогу, порадив як розташувати колонки. І давай я шукати в неті ЦАП, в першу чергу ознайомився, що в ньому точно має бути, на які ха-ки першочергово треба звернути увагу, потратив десь на це все 2 дні, разом з переглядом у ютюб, після звернувся за допомогою до комрада SPOTTY, він завжди підкаже якщо потрібно, він порадив різні ЦАП, від 7к до 40к, почав читати про них, шукати огляди, але от якось по ним не склалося. Далі згадав, що я колись списувався з київським майстром Євгеном Іваницьким (IvaAudio), стосовно акустики і тоді ж підписався на його канал. Подивився перегляди, і побачив в одному з відео ЦАП від ще одного київського майстра Дмитра Макарова (DacMaster) Списався з Дмитром через лох.юа, він порадив модель, яка у нього якраз була в наявності з китаю (сток), який він апгрейдить, і робить зовсім інший рівень ЦАПів, обдумав, домовилися. Робив він його десь 2 тижня. Паралельно в Євгена замовив нові акустичні кабелі та usb. Кабелі: NEMOS-5080 розроблені по BI-AMP, з використанням припою Oyaide SS-47 (кінці провідників луджені), тільки про…бався з довжиною 🤦♂ USB: IvaAudio, тип мідь Rev.7. ЦАП: BRZHiFi SU12, просунутий Hi-Res ЦАП на базі подвійних перетворювачів 2xAK4493S нового покоління від Asahi Kasei (Japan) + авторський лінійний блок, з живленням Amanero. Чесно, не вірив я в те, що перероблений китаєць, буде на рівні фірмових ЦАП іменитих брендів. Допоки не підключив його в систему, не зʼєднав з кабелями від IvaAudio, прослуховування через USB, просто через стрімінговий сервіс Spotify. Моєму захопленню не було меж, просто інший звук + 50% до гучності, якість просто на висоті, трішки поділюся враженнями від прослуховування, можливо таким чайникам як я, на перших етапах, буде корисно, та й оживити тему 😏 Композиція: Lady Gaga/ Bradley Cooper - Shallow, раніше подобалась, з ЦАП це просто до мурашок: гітари, клавішні, соло окремо кожного, дует разом, навіть оплески чути крізь пісню. У мене є певні композиції, на яких я налаштовую тембр, баси, гучність. Та і взагалі тестую на слух. Це: Раймонд Паулс - інструменти, більше високих нот, тембральність; Емінем - низькі ноти, баси, голос; Смокі - інструменти, голос, високі дуже тісно переплітаються з низькими; Андреа Бочеллі - це голос + високі ноти, дуже мало низьких; Скорпіонс - рок, не важкий, легкий, приємний, не виносить мозок; Стів Морган - Меланхолія, швидкі переходи, інструментал + цифрове доповнення; АС/DC - класика для душі ☺ Це зовсім інша музика, яку я слухав до цього. З ЦАП просто не мов впало простирадло чи невидима перепона між мною і акустикою. Звук чистіший, виразніший, деталізований, у мене навіть дружина перестала кричати, що їй гучно, а сказала, що система почала звучати та перестала давити на голову на високій гучності, тепер навіть вона почала слухати свої улюблені треки. Фото: » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «
|
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 12th November 2025 - 3:03 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |