Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7376-й день

Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua

Маю декілька пропозицій

LoKi1996
Apr 27 2026, 20:05

Пост #1

Дух

С нами с: 10-April 26

Розумію що по суті всі про все знають, але - звернув увагу що на трекері не завадило б трішки навести 'марафєт' а саме:
1. Прибрати Анонс HD, так як це колись було для групи HD0day наскільки пам'ятаю і більшість цих людей що цим займалася вже на утопії і тд
2. Все таки не завадило б створити розділ 4К фільми та мультфільми для простішого пошуку фільмів для тих хто це робить (розумію що можна просто вписати в пошуку 4К і буде диво, але на мою думку цей розділ потрібно було ще за часів початку виходу цього контенту створити але ніхто цього не робив а час іде,і вже скоро 8к буде нормою через пару років)
3. Це чисто з розряду погрішностей але все ж таки, якщо поставити мову трекеру на російську,при створенні роздачі шаблон все одно українською мовою і доводиться коригувати через Google Translate текст
4. Це вже на фоні вимкненого фрілічу,пропоную для релізерів дати можливість золотити/срібити свої роздачі щоб не чекати допоки адміністрація це зробить задля того щоб хтось не опинився в скрутному становищі коли 1 хто вантажить собі в статистику додає 50 гб а після того як вже роздача буде золото-срібло наступний буде в ажурі, бо може бути і таке що користувачі навмисне будуть чекати 'бажану монетку' біля релізу
Реліз до 50 гб - срібло
Реліз від 50 та вище - золото
Вважаю це справедливою цифрою на фоні того що майже пів року люди по факту в статистику собі не додавали 'скачано' і це призводить до частого Hit/Run особливо перші хто завантажують реліз, там буває більше відданого ніж завантаженого
5. На розсуд адміністрації, по бажанню,додати когось із старих та перевірених релізерів (не мене я вже був) до модераторів задля укомплектування
6. Дати людям змогу замінити свій нік (якщо старий набрид або тцк розшукує) наприклад за 30000 бонусів - тільки з лімітом наприклад одноразовим після чого ця опція стає недоступною

Сообщение отредактировал LoKi1996 - Apr 28 2026, 6:37
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Ответов
d_orr
Apr 29 2026, 19:06

Пост #2

Tracker admin
*

С нами с: 18-July 06

(Koful @ Apr 29 2026, 9:32) Перейти к цитате

як то кажуть "на швидку руку"

Ті що під 2 спойлером UHD класно виглядають
Ще б Серіали та мультфільми в такому ж ключі

Я тільки за те щоб освіжити. Тоді тре повний набір.

» Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «

Наче всі вказав

(LoKi1996 @ Apr 29 2026, 15:12) Перейти к цитате

чому б не зробити за такий формат заохочення у розмірі 2000 бонусів? по факту чим вища планка тим більша плата.

За моїми спостереженнями мало хто користується тими бонусами. Часто бачу 40 000 в профілі
Тільки на роздачі можна заробити багато бонусів. Навіть не створюючи релізи.

Тому планку підняти можна, але я не впевнений що 90% користувачів взагали про це думають
+Quote Post
Koful
Apr 29 2026, 20:52

Пост #3

Think Different

С нами с: 11-April 12

(d_orr @ Apr 29 2026, 20:06) Перейти к цитате

Я тільки за те щоб освіжити. Тоді тре повний набір.

Наче всі вказав

а в якій палітрі робити?
особисто мені найбільше таке подобається:

або для ігор один колір, для HD інший, UHD інший
зробити не проблема але потрібно хоч якесь ТЗ geek.png
і на іконках буквально писати "HD Мультфільми, UHD Мультфільми"?
+Quote Post
LoKi1996
Apr 29 2026, 21:09

Пост #4

Дух

С нами с: 10-April 26

(Koful @ Apr 29 2026, 21:52) Перейти к цитате

а в якій палітрі робити?
особисто мені найбільше таке подобається:

або для ігор один колір, для HD інший, UHD інший
зробити не проблема але потрібно хоч якесь ТЗ geek.png
і на іконках буквально писати "HD Мультфільми, UHD Мультфільми"?

А якщо наприклад не писати а просто вставити якесь фото? для прикладу ось це (тільки в мініатюрі) https://ibb.co/Y7s6Y9bv
Зверху 4к або UHD і просто фото - це для мультиків,інше теж можна пошукати і вставити

Сообщение отредактировал LoKi1996 - Apr 29 2026, 21:10
+Quote Post

Сообщения в этой теме
LoKi1996   Маю декілька пропозицій   Apr 27 2026, 20:05
d_orr   На деякі питання дам відповідь одразу. Про інші - ...   Apr 28 2026, 15:50
LoKi1996   На деякі питання дам відповідь одразу. Про інші -...   Apr 28 2026, 16:16
Koful   На деякі питання дам відповідь одразу. Про інші -...   Apr 29 2026, 8:32
LoKi1996   як то кажуть "на швидку руку" [spoiler]...   Apr 29 2026, 14:12
d_orr   як то кажуть "на швидку руку" Ті що під...   Apr 29 2026, 19:06
LoKi1996   Ті що під 2 спойлером UHD класно виглядають Ще б ...   Apr 29 2026, 19:31
Koful   Я тільки за те щоб освіжити. Тоді тре повний набі...   Apr 29 2026, 20:52
LoKi1996   а в якій палітрі робити? особисто мені найбільше...   Apr 29 2026, 21:09
d_orr   особисто мені найбільше таке подобається: Гарні ...   Apr 30 2026, 13:00
LoKi1996   https://ibb.co/236hJP24 https://ibb.co/kg5LsMvD   Apr 30 2026, 13:16
BANDIT(filmmaniac)   1. Так, можна вже прибрати. 2. Такий план був, про...   May 1 2026, 23:30
LoKi1996   1. Так, можна вже прибрати. 2. Такий план був, пр...   May 2 2026, 7:51
BANDIT(filmmaniac)   По всіх пунктах зрозумів,з приводу 6,нажаль живем...   May 5 2026, 13:46
LoKi1996   зміна ніку це вже певна махінація, вже мали багат...   May 5 2026, 14:22

Reply to this topicStart new topic

- Упрощённая версия
Сейчас: 25th May 2026 - 14:49
Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст.