9 мая. Ещё праздник?, Забудем ли мы своё прошлое? |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7183-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
9 мая. Ещё праздник?, Забудем ли мы своё прошлое? |
| olex@ |
Пост
|
|
Репутация: 1342 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 |
Как же замечательно промывают мозги в современных школах.... А я скажу - За всю ту кровь, за тех кто погибли от рук СС, за сожжённых заживо в лагерях, за расстрелянных в Бабьем Яру - вот против кого воевали бойцы Советской Армии. За победу! Не треба патетики і надривности. Не бачу різниці у brainwashing-у, зрадників і пристосуванців достатньо всюди. Табори, до речі, більшовистська придумка. а крові української пролито немало до війни. Ми не говоримо ще про Голодомор. Кстати, юноша, прочтите книгу Кузнецова "Бабий Яр". Глядишь, и измените свою точку зрения. Не все так однозначно - це вірно. » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... « Простите, но я и НЕ ОТРИЦАЛ действий УПА против немцев. Но давайте и не отрицать их действий ЗА немцев. Если бы были только действия ПРОТИВ - то не было бы этой беседы. Погляньмо на події Другої світової війни в інших країнах. У Бірмі був Аун Санг, який формував військові відділи на боці японців для боротьби проти англійських колонізаторів. У результаті, Бірма 1948 року стала незалежною державою! Легіони для боротьби з Англією на боці японців, а також німців (!), бо вони формувалися і в Європі із полонених індусів, створював і Чандра Бос, який свого часу очолював партію Індійський національний конгрес. І це їм не ставлять у провину. Мало того, Спілка молодих офіцерів під проводом Гамаля Абделя Насера, борячись за незалежність Єгипту проти англійців, підтримувала зв’язки з Мусоліні. Ця співпраця не завадила Насеру, ставши президентом Єгипту, отримати ще й зірку Героя Радянського Союзу! Беларуси досталось поболее. Тоже факт. Но мы не об этом. Приймається. Тогда уж - в штрафную роту.... В штрафбаты из лагерей не брали. Обмовився. Так давайте, может, вообще не будем учить историю, судить и делать выводы??????? Да, я сужу со своей позиции. Я имею на это полное право, так же, как и вы. Я проти безапеляційних рішень. Я проти війни в головах. Ми - один народ. Але, на жаль, розділений. Як би ти і я не хотіли розрізняти українців на западенців і східняків, та вони є і з цим треба змиритися і намагатися якось згуртувати народ. На жаль, теми примирення навколо голодомору, УПА, мови, релігії навпаки лише загострюють протистояння. P.S. Щоб не було ніяких спекуляцій, доводжу до відома - народжений в серці козаччини. |
![]() ![]() |
| Pavlo_Taiko |
Пост
|
|
Репутация: 298 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4 640 С нами с: 25-October 12 |
![]() В этой картинке прекрасно все. От Сербского флага вместо российского, до немца с гранатой защищающего ветеранов.. |
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 13th November 2025 - 23:04 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |