Анекдотица!, сборник лучших анекдотов :) |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7183-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Анекдотица!, сборник лучших анекдотов :) |
| olex@ |
Пост
|
|
Репутация: 1342 ![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модеры Сообщений: 5 666 С нами с: 9-August 06 |
Продовжую улюблену тему про нас і особливості національного характеру
(вибачаюся, якщо зустрінуться старі) Таможенный досмотр в Нью-Йорке. Громила негр спрашивает: - Наркотики есть? - Нет. - Оружие есть? - Нет. - Проходите. Таможенный осмотр на границе Украины: - Ковбаса є? - Нi. - Сало є? - Нi. - А що ж в тебе є поiсти? Парень с Украины проходит в армии комиссию. Там его спрашивают: - Кем хочешь служить? - Дуже xочу кинологом, шоб з собаками работать! - Хорошо. Только смотри, чтоб справился! Проходит три месяца. Комиссия прибывает в часть с проверкой. Встретили украинца, говорят: - Ну давай, солдат, показывай, чего добился. Украинец выводит собаку: - Микола, шукай ! Микола скрывается в кустах и ишет. Проходит 15 минут, собака вся изодранная, в репейнике и болотной жиже возвращается ни с чем. Украинец: - Микола, знайшов? Собака: - Кого? Ніч, Українське село, в хаті дочка та матуся, всі сплять, раптом голос дочки: -мамо! мати: -шо! дочка: -я хочу пісі! мати: - так я теж хочу, тільки де ж її, блять, взяти в 2-гій годині ночі! Сидить батько і на доньку свою дивиться, яка підлогу миє... та й каже: - Слухай, мати, а скільки це вже нашій доньці років? - Скільки, скільки... порахуй! - Та я бачу, шо пора... тому і питаю. Два куми пішли на полювання. Взяли по рушниці, прийшли до лісу і розійшлися у різні боки. Аж один чує: "Куме, куме, рятуйте!!!!". Біжить на голос та й бачить таку картину: перший кум сидить на верхівці дерева, а за ним лізе ведмідь. - Куме, стріляйте, стріляйте! - репетує перший. Другий закидує рушницю на плече, цілиться і каже - Зараз я відстелю йому праве яйце. Стріляє і відбиває ведмедю праве яйце. - Куме, ну ж бо, стріляйте!!! - горлає знов перший. - Чекай, чекай! Другий кум цілить і знову своєї. - А зараз я відстрелю йому ліве. І відбиває ведмедю ліве яйце. - Стріляйте, куме, стріляйте. - А тепера я відстрелю йому прутень. Тут перший вже не витримує і горлає щосили: - Куме, та ви в голову стріляйте! По очах бачу - не їб@ть лізе! Негр у трамваї читає “Совєтіше Гемлайн” на івриті... Чоловік дивився, дивився на це, а потім питає: - Синку, тобі ще мало того, що ти – негр? Питаються у кацапа: - Иван, скажи, ну почему бы тебе не посадить картошку, морковку, помидоры там всякие? Огород-то вон какой! - Так не растет... - А вот посмотри через дорогу: и в огороде всего полно, и забор стоит, а не на земле валяется, как у тебя... - Ну, так это - у хохла! У конкурсі "Україна очима москалів" виграв пан Василь зі Львова, який виклав очима москалів триметрове слово УКРАЇНА!!!! - Дайте мені, будь ласка, ось ту порцелянову кицьку. - Это Владимир Владимирович Путин - Охреніти! Дайте дві. Идёт суд. Судят хирурга, изнасиловавшего уборщицу-хохлушку. Судья спрашивает хирурга: - Как вы могли так сделать с бедной женщиной? Вы, уважаемый врач!!! Врач: - А что я? Я бедный врач, я так много работаю, трое суток не спал, руки в крови... Мне нужна была разрядка, я увидел что-то стоит - вот и воспользовался... Судья: - Дорогая женщина - расскажите, что вы думаете об этом? Хохлушка: - Шо-шо? Я помила перший, помила другий. Пiшла на третiй, нагнулась викручувати тряпку - i тут шось ззаду пiдбiга... Судья: - Вы не могли убежать?!! Женщина: - Куди, ПО МИТОМУ???!!! Сидять два куми під вишнею, пляшечку розпивають. Один каже: - Кум, пішли до мене додому. Що ми як діти під деревом. А в мене дружина і вареничкiв налепила, і сальцо є,і кров`яночка, буженинка, знову-ж. Та-й ще пляшечка прихована.... Йдемо? - Нi, я до тебе не піду. - Чого? - Так я, це... - Що? -Так я твою дружину, це... -Що? - Ну, трахаю я її! -Тю, ну ти дурень! Я її теж трахаю! Так що-ж, мені додому не ходити? |
![]() ![]() |
| reltiss |
Пост
|
|
Репутация: 946 ![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 906 С нами с: 17-May 10 |
1 сентября. Урок русского языка. Вовочка спрашивает у молоденькой учительницы: — Марь Иванна, а по*уй пишется слитно или раздельно? — Вовочка, немедленно вон из класса! И чтоб до конца четверти я тебя не видела на своих уроках! И Вовочка не ходил на русский. Прошел месяц, звонят ему из школы, говорят, на русский ходить уже можно. Приходит он на урок, а там вместо Марьи Ивановны, которая ушла в декрет, старый еврей Арон Моисеевич. Решил Вовочка и с его уроков слинять, задал тот же вопрос: — Арон Моисеевич, а по*уй пишется слитно или раздельно? — Видите ли, молодой человек? Если брать во внимание глубину реки Иордан, то раздельно, а если брать во внимание мое отношение к твоей глупой выходке, то слитно!
|
![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 13th November 2025 - 17:37 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |