Куплю\заберу в дар старий ПК з монітором |
Здравствуйте Гость [ Вход | Регистрация ] | Форум в сети 7338-й день
![]() |
Шановні користувачі! Запрошуємо вас до офіційного телеграм-канала 0day Community. Тут ви зможете поспілкуватися одне з одним та дізнатися про останні новини щодо роботи ресурса, поставити запитання до адміністрації, тощо. Перейти до телеграм-канала можна відсканувавши QR-код або натиснувши на посилання: @zeroday_ua |
Куплю\заберу в дар старий ПК з монітором |
| selle1 |
Пост
|
|
Репутация: 140 ![]() Cтаршой ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 865 С нами с: 21-June 10 |
Всім привіт. Куплю за прийнятний прайс або заберу в дар старий ПК з ЖК монітором(можна без монітора, або лише монітор). Таке тут інколи віддають за мандаринки, але як потрібно - то нічого немає)
Потрібен комп початку 2000х років, шось типу Pentium 4\Celeron і монітор 15-17" самий простий квадратний. Головне щоб працював, в гаражі є вільне місце, один такий комп в мене вже є, треба ще один, хочу провести локалку між ними щоб 8ми річний племінник зі своєю шпаною пощупав прекрасне - пообсцикав феміністок в Postal 2, поганяв демонів в Doom 2 чи Quake 3 Arena, побачив що таке класничний "Автовор", а не оці всі зумерські Майнкрафти і Роблокси )) Або обійдусь лише будь якими SATA жорсткими дисками 2-3 шт з кабелями, тому що чомусь на IDE в мене не вдається встановити систему з флешки, довго думає при пошуку HDD, довго думає при спробі встановити Win XP, потім перезагружається і все по кругу, вже замучився. Є підозра що це мої IDE диски не хочуть адекватно працювати. У мене цих компів вже набралось пів гаража, а заставив працювати лише один(на більшості мат плат вздулись конденсатори від віку), отже допоможіть із старим залізом, в кого є непотрібне) Можу взамін віддати шось із свого раритету(є відеокарти PCI\AGP 90х-2000х років, оперативка SDRAM, ці самі IDE жорсткі диски, DVD-RW приводи, флопіки, ще там шось було). Сообщение отредактировал selle1 - Apr 12 2026, 11:36 |
selle1 Куплю\заберу в дар старий ПК з монітором Apr 12 2026, 11:21
matu Есть разные и в разной степени сборки, в связи с л... Apr 12 2026, 14:57![]() ![]() |
|
Упрощённая версия | Сейчас: 17th April 2026 - 21:58 |
| Сайт не розміщує електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що публікуються нашими користувачами. Якщо Ви є правовласником якоїсь частини опублікованого матеріалу та не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв’яжіться з нами і ми видалимо його. Файли для обміну надані користувачами сайту і адміністрація не несе відповідальності за їх вміст. |